[]

Arnold vs Stallone

Prime dönemlerinde hangisinin estetiği daha iyi sizce? Ben Stallone dediğim için ufak bir linç yedim de :D Tamam, Arnold bir efsane ama Mr. Olympia vücutları pek estetik değil diye düşünüyorum. Halbuki Rocky abimizin her ne kadar Arnold’a göre biraz daha ufak olsa da hayvan gibi sımsıkı bir boksör vücudu yok muydu? Sizin prime dönemi oyunuz kime?




 
boksör vücudu ile mr. olympia vücudu aynı şey değil fakat arnold rocky karşılaştırmasında rocky arnold’un önünde diz çöküp tövbe eder. konu sadece boyut ya da hacim değil. arnold heykel gibi piksel piksel işlenmiş bir vücuda sahip.


  • orient blue  (08.10.23 23:32:58) 
Dunyada herhangi bir vücut prime arnol önünde diz çöker tövbe diler +1

Tartışmaya kapalı bir konu.
  • logisticsmanager  (09.10.23 01:20:58) 
estetiklik soruyorsan ikisi de estetik değil ki. yani biraz daha insani duran stallone olduğu için stallone denilebilir bu kıyasta ama bu 2 aygır vücudunu estetiklik yönünden kıyaslamak çok mantıklı gelmedi ikisinin de olayı bu olmadığı için. kendi olaylarında kıyaslarsak tabi ki arnold şüphesiz önde.


  • pietro crespi  (09.10.23 01:43:21) 
80'lerde Barbar Conan ve Rambo 1'deki vucutlarina bakarsak. Arnold > Stallone

Bu Stallone
encrypted-tbn0.gstatic.com

Bu da Arnold
external-preview.redd.it
  • thetruenorthstrongandfree  (09.10.23 02:55:37 ~ 02:57:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.