[]

döviz nereden alınmalı (küçük yer)

çok değil biliyorum ama 2500 euro civarı euro almam lazım. şu anda küçük bir yerdeyim, nüfusu 30 bin falan. direkt bankadan alabilirim ya da kuyumcudan alabilirim. döviz bürosu yok sanırım burada. aldığım euro'yu da bankada euro hesabına yatırmam lazım. kuyumcuda kur bankaya göre nasıldır tahminen? bir de haftaya istanbul'a geleceğim direkt o zaman döviz bürosundan mı alsam acaba?




 
Netten rastgele bir kaç döviz bürosunu arayıp 2500 euro için TL bazında fiyat alın daha sonra bulunduğunuz ilçedeki kuyumcuya gidin, bürolardan aldığınız fiyat ile aynıysa direk kuyumcudan alın geçin.


  • useless  (08.10.23 20:10:34) 
Nkolay uygulamasında makas çok düşük.bir bakın derim


  • Rao  (08.10.23 20:20:02) 
1. kapalıçarşı
2. kuveyt, enpara vb orta/ufak bankalar

bunlar dışındaki her yer pahalı olacaktır. her tür kuyumcu dahil.
  • 507  (09.10.23 10:22:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.