[]

bira alternatifi

arada, uykudan önce 2-3 carlsberg içen biri için alternatif ne olabilir?
viski ya da votka değil, sevmiyorum.
aklımda şarap var ama onda da istediğim verimi alamayacağımı düşünüyorum hem de milyonda tane çeşit var kafamı karıştırıyor.


 
cin ve çeşitli kokteylleri, hem bira ve şarap gibi mayalı içki olmadığından ne kafada ne midede sorun yaratmaz


  • freebird5406_2  (08.10.23 17:28:41) 
Ben yarım litre şarp içiyorum sava. pek sıkıntı yaratmıyor. hafif çakırkeyif deyapıyor


  • ShadowOfMoon  (08.10.23 17:45:36) 
Bence illa ki alkol alacaksanız biradan şaşmayın. Biranın zaman alıcılığı diğerlerinde yok. Bu yüzden doz zaman içinde farketmeden artıyor. Alkol oranlarının yüksekliği, alkolikliğe çanak hazırlar.
Bira iyidir. Karaciğere zarar, böbreklere dosttur.
Hiç olmaması en iyisidir.
  • Mirket  (08.10.23 17:57:31) 
Malesef kötü bu alışkanlık. Bir kere kalorisi fazla ek olarak yatmadan alkol ya da sigara kötü. Aldığınız uyku kalitesinden başka sıkıntılara.

Alkolü birkaç saat önce alsanız daha iyi.

Ama her gün yatmadan alkol alan biri için bira iyidir. Çünkü devamı alkoliklik.
  • logisticsmanager  (08.10.23 20:03:10) 
Bu arada ben az alkol almak için soda içine martini koyuyorum. Yüzde 85 kadar soda devamı martini. Alkol içmiş olsam da çok az oluyor yüzdesi ve kalorisi.


  • logisticsmanager  (08.10.23 20:03:58) 
Jagermaister


  • useless  (08.10.23 20:15:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.