[]

Sık sık mide yanması

Arkadaşlar son 1 senedir neredeyse haftada 3 gün mide yanıyor. Endoscopi olmadım ama reflü vardır doktora gideyim mi yoksa vazo şeyleri hayatımdan çıkarayım mı çoğu şey midemde yanma yapıyor bu normal olmazsa gerek.




 
www.youtube.com

su vidyoyu izleyin derim once
  • sttc  (07.10.23 21:10:09) 
Mide bağırsak şikayetlerini birçoğu strese vs. dayalı sebeplerden kaynaklanabiliyor. O üç gün özellikle yaptığınız ve sizi bunaltan şeyler var mı mesela?

İlk etapta illa endoskopi istemeyebilir çoğu doktor. Hastalık öyküsünü dinler, gerekli tahlilleri yapar vesaire. Devlete gidecekseniz zaten endoskopi geç tarihlere veriliyor bir an önce gidin derim.
  • black holes in the sky  (07.10.23 22:14:28) 
@black holes in the sky'ın dediklerini destekler nitelikte ben de bir ara artmıştı. Devlet hastanesinde narkozlu endoskobi için Nisan'a (evet 2024 Nisan), narkozsuz içinse anca Aralık'a (2023) gün vardı.

Yediklerimi düzene koydum (kızartma, aşırı salça, baharat, acı, alkol ve kahve azalttım), stresten uzaklaştım elimden geldiğince ve biraz da zayıfladım şu an daha iyiceyim. Yine de 2024 Nisan randevumu iptal etmedim ne olur ne olmaz. :)))
  • koskoca kirpi  (08.10.23 01:02:01) 
@koskoca kirpi baya kilo aldım ilaçlardan yağlanma yaptı evet baya şey yiyordum stres de var işsizlik vb endoscopi hiç olmadım


  • the sound and the fury  (10.10.23 15:39:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.