[]

Kıyafet üretiminde beden yoğunluk tercihi?

ben kendi markamı oluşturmayı düşünüyorum. Üretim sırasında M L gibi bedenleri daha çok üretmem gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda bir istatistik var mı ?

Hangi bedenlerin % kaç yoğunlukta satıldığını gösteren bir veri?


 
Hedef kitlenize, markanın ne olduğuna göre değişir. Örneğin zara, mango vs gibi markalarda xs,s,34,36 beden falan önce tükeniyor genel olarak bence. Kendime ne zaman aaa bu gğzel iş indirimli de diye bi kıyafet baksam bakıyorum 40-42 falan kalmış oluyor genelde


  • yazdonumu  (07.10.23 15:31:21) 
kiyafette önemli dar bir elbise, crop vs büyük beden cok satmaz, zayif gösterenlerin büyük bedenini daha cok yaparsin.


  • durgunfoton  (07.10.23 16:41:51) 
Markaya, hedef kitleye, ürüne göre değişir. Bu sektörde biri olarak benim genel gördüğüm S-M-L-XL arasından M ve L daha fazla gider. 2ye 1 gibi düşünebilirsin.


  • PoscheN  (07.10.23 20:07:42) 
M>S>L>XL tshirt sweat
31>30>32>29 kot
42.5>43>42>41.5
  • Unde bach canim  (07.10.23 20:30:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.