[]

Bursa’da kestane sekeri

Hediye icin nereden alayim? Kardelen mi, kafkas mi? Veya farkli bir oneriniz olur mu?




 
bu size bağlı kafkas en iyi bilinen markadır, bildiğim kadarıyla fiyatıda diğerlerine göre daha yüksek.

Ancak hem iyisi olsun hemde biraz ekonomik olsun, paket vs. önemli değil derseniz dökme kestane şekerleride mevcut tüm markalarda, özellikle küçük kestane şekerleri daha lezzetli.

Yüksek adette alacaksanız, fabrika satış mağazaları da mevcut.
  • Rao  (07.10.23 13:54:53) 
Kafkas


  • andy kaufman  (07.10.23 14:10:40) 
@rao paket, marka biraz onemli hediye oldugu icin. Ben kendim icin bisiler yaparken salas ve daha lezzetli olani tercih ediyorum ama hediye olunca konu, bilinen markalar daha tercih sebebi oluyor.


  • mor oje  (07.10.23 14:12:29) 
Kafkas al geç o zaman bu işin Apple'ı o :d


  • chicha_v2  (07.10.23 14:32:12) 
Bir tane tadın. Şekeri boğazınızı yakıyorsa uzak durun veya paket üzerindeki içindekileri okuyun. Glikoz şurubu yazıyorsa uzak durun.
Bir kez Bursa'dan geçerken bu şekilde bakmış, bulamayınca almadan geçmiştim.

Türkiye'nin her yerinde bulunan bir markayı da 'Bursa'dan aldım.' diye hediye götürmek ne derece anlamlı olur. Onu da bilemedim.
  • Mirket  (07.10.23 14:38:46 ~ 14:42:09) 
@mirket tamm da bu yuzden kardelen’i de secenekler arasina koymustum :)


  • mor oje  (07.10.23 14:44:47) 
Ben kardelen in tadını daha çok beğeniyorum. Kafkas gereksiz pahalı bana göre.


  • brnbrs  (07.10.23 14:51:09) 
Kardelen’de karar kildim :)


  • mor oje  (07.10.23 14:59:56) 
valla kafkas ve ipek güzel markalar. ben kendime aldığımda kırık alıyorum daha lezzetli oluyor.


  • dirildimde geldim  (07.10.23 18:43:58) 
@dirildimde aa ipek aklima gelmedi hic. Bir dahakine kendime onu deneyeyim.


  • mor oje  (07.10.23 21:11:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.