[]

thy bu durumda bişey yapar mı

dün gece olan biletimi uçuş saatinden önce açığa aldım (değiştirme ceza bedelsiz bilet almıştım, sadece bilet farkı ödenen) almadan önce de sordum çağrı merkezine sonraki biletim için sadece bilet farkı ödeyeceğim değil mi? evet dediler bilet kurallarınız bu şekilde değişiklik ceza bedeli yok sadece iki bilet arasında varsa fiyat farkını ödeyeceksiniz. ok dedim bugün aradım yeni tarihe bilet almak için NO SHOW bedeli ödeyeceksiniz diyor 3000 dedi sanırım. uçuşumdan önce açığa almanın yanı sıra yeni biletimi de almam gerekiyormuş aksi halde NO SHOW bedeli ödemem gerekiyormuş. bana böyle bir uyarı yapılmadı bir önceki görüşmemde dedim web sitesinden geri dönüş yazın çağrınız dinlenir, bu bilgi size verilmemişse ne yapılacağına bakılır gibi bi şey dedi.

bana böyle bir şey denmedi uyarısı yapılmadı söylense biletimi de uçuştan önce alırdım. teyit etmek için sorduğumu net hatırlıyorum +ceza bedeli yok sadece bilet farkı ödeyeceğim dimi? -evet. bunu yazsam thy'ye bir şey çıkar mı? cevap vermelerini bekleyemem de şimdi bileti alayım cezayı ödeyerek sonradan belki iade olur ama hiç sanmıyorum.


 
Eğer dediğiniz gibi olduysa çağrı kaydı dinlenir ve biletinizi düzenler thy. 1 hafta içinde çözümleniyor normal şartlarda fakat siz acil vs derseniz daha erkene alabiliyorlar.


  • Boris  (07.10.23 10:34:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.