[]

ulaşılamayan yerdeki küf kokusu nasıl giderilir?

Mutfak tezgahının altındaki dolapta yere yakın bir raf var ve arkası boş. Zamanında buraya su akmış ve küf oluşmuş sanırım. Çok sıcak bi iklimde yaşadığım için de sürekli koku yapıyor. Rafın yere bakan kısmında bi açıklık var ve oraya karbonat döktüm ama pek işe yaramadı gibi. Ulaşamadığım yerdeki küfü nasıl geçirebilirim veya etkisini azaltabilirim?




 
Sprey olarak uygulanabilir mi acaba? Küf giderici spreyler var, belki işe yarar.


  • kirk karaktere sigmayacak adam  (05.10.23 17:04:55) 
Söylediğin yerdeki dolabın suntasının içine su işlemiş olmalı. Eğer öyleyse O parça değişmediği sürece hiçbir şey çözüm olmaz.

Bir de, hala oralara bir şekilde suyun nüfuz etmediğinden emin misin?
  • Mirket  (05.10.23 17:21:29) 
mirket +1
Sıcak yerde suya maruziyet devam etmiyorsa kendiliğinden kurur gider. rafın o kısmı çok kıymetli değilse sökün, kırın, çıkarın koku kaynağını bizzat görün.

  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (05.10.23 20:36:34) 
Şimdi hocam boş bi gününde n95 maske takıp o rafı söküyorsun hatta birine para ver o söksün sen soluma başkası solusun. Küf demek zehir demek. Günden güne günden güne güçten düşersin kafan çalışmamaya başlar. Neden olduğunu anlayamazsın bile. Orayı sökünce küfü yıkarsın kazırsın hep maskeli tabi. Anti küf boyalar var. Normal tavan boyasıyla boyasan da olur. Bunları hep başkaları yapsa en güzeli. Ama önce o rafı falan sök olayı gör. Kazı. Çamaşır suyuyla sil falan.


  • sifir  (05.10.23 22:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.