[]

instagrama foto birkiii

Telefonda dikeyli yataylı, hatta üzerinde düzenleme yapılıp croplanmış daha dar yatay ya da daha kısa dikey çeşiiiit çeliiiit ölçülerde foto mevcut.

İçlerinden 10 tanesini instagramda tek gönderide paylaşmak istiyorum. Ama çoklu ekleyince kimi iyice kısalıyor bizim gözler falan çıkmıyor direkt burun altından başlıyor foto. Ya da işte sağdaki soldaki kişileri kesiyor. Kendince hepsini bir ortalama ölçüye getirmek için ama bu böyle olmaz yani biri gitsin instagrama anlatsın bunu ahagajdlşgne

Böyle anlatınca da iyice x kuşağı kişisiymişim gibi oldu ama valla y kuşağıyım sadece instagramla çok işim yok ama kalabalık özel bi gün için tüm fotoları bi kerede paylaşmak istiyorum o kadar :))

Nasıl ben bunları tek hizaya sokarım? Ya da dikey fotoları tek gönderide, yatayları da başka bir gönderide mi paylaşmak gerekiyor? Bikaç app de indirip kurcaladım (neyse lan x kuşağı da diilmiş o kadar:P) ama olmadı yine.
Siz nası yapıyosunuz, yoksa daha instanın bile çözemediği bi sorunsal mı bu:)

 
play.google.com
Şu uygulamayla (ya da ios muadiliyle) tek tek her fotoğrafın etrafına beyaz çerçeve ekleyerek kare yapın. Sonra kare formatta hepsini tek postta paylaşın.

  • kobuzchu kiz  (05.10.23 11:34:11) 
@orient blue: yok, 10 fotoyu tek tek ekleyeceğim 1 gönderide. Çoklu olarak yani.

10 fotoyu tek bir görsele indirmeyeceğim küçültüp.
  • lambada  (05.10.23 11:45:33) 
o zaman hiç app ile uğraşmayın bence, pixlr web sitesinde instagram foto boyutuna uygun bir kanvas açıp her bir fotoğrafı içine atın, o zaten sığdırır fotoları, sonra kaydedip her birini eklersiniz instagrama.


  • orient blue  (05.10.23 11:50:52) 
İnshot appi indirip, kare format seçip hepsini kare formatın içine sığdırarak kaydedebilirsiniz


  • cccbehzatccc  (05.10.23 12:02:37) 
10 fotoğrafı tek karede birleştirin demiyorum zaten, on fotoğrafı tek tek kare yapın, sonra dediğiniz gibi paylaşın.


  • kobuzchu kiz  (05.10.23 14:12:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.