[]

Havalimanı çağlayan ulaşım

1) istanbul yeni havalimanından çağlayan adliyesine nasıl giderim? Kaç dakkada?
2) sabiha gökçenden aynı yere nasıl ve kaç dakikada giderim?
Bonus:hangi havalimanı mantıklı?


 
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kadıköy metroyla en az 45 dakika sürer.


  • dissendium  (05.10.23 11:11:35) 
yeni havalimanı'ndan m11 metro ile kağıthane 30 dk.

kağıthane'den m7'ye aktarma 5dk.

m7 kağıthane-çağlayan 1 durak 2dk.

çağlayan metro - adliye girişi 3 dk.
  • mutlu yillar sana  (05.10.23 12:06:12) 
sabiha'dan havabus ile zincirlikuyu metrobus, metrobus ile 2 durak sonra caglayan. tahminen 1.5 saat civari surer.

kadikoy metro ile de in bi in bin en az 1.5 saat surer bence.

istanbul havalimani yazilmis ama siz o verilen sureleri uzatin, 1.5 saat surer. havalimanindan direkt taksiye binseniz, trafiksiz yolda bile caglayan 30 dakika suruyor.
  • serseri marti  (05.10.23 13:36:42) 
yeni havalimanı hem metro var hem de karşıya göre bariz kısa sürer.


  • gencfb  (05.10.23 13:42:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.