[]

Elden Ring

İndirime girmiş de bi aklım çelindi tekrardan. Elder Scrolls tarzı bir oyun arıyorum aslında. FAntastik, ortaçağ dünyasında geçsin, güzel bir hikayesi olsun vs. Elden Ring ise daha çok dark souls'un devamı, eğer ds oynayıp sevmediyseniz hiç bulaşmayın vs diyorlar.

Ne dersiniz? Oynanır mı?

İlla hani birebir elder scrolls olmasına da gerek yok oyunun birebir ama hiç dark souls oynamadıysanız sallayın demelerine takıldım ben, o beni bi geri tuttu.

 
witcher 3 oynamadıysanız tavsiye ederim.
elden ring biraz oynadım ama oyun aşırı zor mekaniklere alışmak falan. ben darksoul oynadım onda da bu neymiş deyip kapattım, bu durum elden ring için de geçerli. kendimi yalnız hissettiğim oyunlardan biri elden ring. atmosferi grafikler muazzam ama buna rağmen oynayamadım.
eğer zora alışırım, 28388383 defa ölmek bana koymaz, sürekli dayak yemek, ölmek, baştan başlamak sinirlerimi yıpratmaz diyorsanız denenir. fakat bana göre değil.
  • ruhlardan esinlenen karga  (04.10.23 12:28:16) 
souls veteran olarak bence elden ring zor bi oyun degil 1-2 boss disinda. ama souls sevmiyosaniz, oynanacak bi oyun da degil. zorluktan ote game design'in temelinde cok buyuk farkliliklar var elder scrolls ya da diger rpglerle karsilastirinca.


  • ghilleinthemist  (04.10.23 12:42:08) 
witcher 3 oynadım, hem de büyük hayranlıkla :D

yazılanlardan anladığım bu oyun bana göre de değil. o kadar sabrım yok genel olarak ve bu oyun büyük sabır sınayıcı sanırım.
  • not sure if serious  (04.10.23 15:57:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.