[]

bedelliye götürmelik eşofman

selamlar. bedelliye götüreceğim eşofman üstünde logo/yazı olması sorun olmaz değil mi? siyah tam.

ayrıca çorap ve boxer'da renk önemli değildi galiba değil mi?

son: mantar pudrası ya da bot tabanlığı götürmek must mıdır?

 
Eşofmanı serbest zamanda giyebilirsin. Eğitimde ve mesai saatleri içinde giyemezsin zaten. Sorun olmaz.

Boxer rengi önemli. Sivil olmayacak. Çorap da aynı şekilde.

Pudra gereksiz ama tabanlık önemli.

Not

Askerî birliklerin sayısı fazla ve her birliğin kendine özgü toleransları olduğunu unutmamak gerekiyor. Bir birlikte bir şeyin sorun olmaması o şeyin başka birlikte sorun olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu nedenle genel anlayışa uygun hareket etmek daha güvenli olacaktır.

Ben birliğimde cep telefonu kullanıyordum. Bunu asteğmen bile biliyordu. Ama aynı davranışı gidip Ankara'da, albay görmenin sıradan bir olay olduğu bir birlikte yapamazdım.
  • dissendium  (03.10.23 18:49:28 ~ 19:12:38) 
Çorap ve iç çamaşırı zaten kirlileri yok etmek isteyeceksiniz 20 günde kirliyle uğraşılmıyor geri götürsen olcak iş değil o sebeple vasat kalitede 15-20 iç çamaşırı ve çorap götürmek en konforlusu. Onları da zaten yokolacağından dolayı askere uygun bi renk almak daha mantıklı. Çok takık biri gelir farklı renk istemiyorum der orada kapanır mevzu elinizde bir sürü kullanılamayacak riskli çamaşırla kalırsınız :D 20-30 gün için maceraya gerek yok askerlikçilik yapın geçin işte.

Eşofman dümdüz iddiasız bişey olması kafi diye tahmin ediyorum.

tabanlık çok önemli azcık iyi bişey alırsanız hatta (askerlik dükkanındakilerden daha iyi bişey) iyi yapmışım dersiniz postallarda bildiğiniz bi formda taban yok gibi bişey.
  • hedep  (03.10.23 22:16:42 ~ 22:17:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.