[]

Ankara patlaması hk mini komplo teorim var

Olayı "önden" çeken kameradan izlediniz mi? Önde şemsiyeli bir kadın var, önce arkasına dönüp bakiyo henüz ortada olay yokken. Sonra ortalık hareketlenince hiç arkasına bakmadan koşmaya başlıyo. Bunu fark ettiniz mi? O kadının davranislarini benim gibi anormal bulan, dikkatini ceken var mı?




 
patlama dışında silahlı çatışma (ya da silah seslerinin) olduğu bilgisi de var. dolayısıyla o kadın silah sesleri nedeniyle ya da belki de arabanın fren seslerine dönüp bakmış olabilir. önceden biliyor olsa bile hiç bakmayıp patlamadan 1 saniye önce bakıyor olması çok da ayarlanabilecek bir şey değil.


  • Flybutter  (02.10.23 09:01:22) 
Yani komplo teorisine gerek yok, seçim önü bu tarz şeyler artık normalleşti ama biz öğrenemedik. Yani istikbarat kuruluşlarımızın kontrolünün biz de olduğunu düşünmüyorum. Devlete memur alırken bir sene güvenlik araştırması yapılıyor, bir sürü sempatizanın memur olduğunu gördüm. Yani araştırılmıyor. Adam kayseriden arabayı alıyor ankaraya kadar 1 tane çevirmeye denk gelmiyor.


  • mikahakkinen  (02.10.23 11:16:27) 
Ses duymuştur


  • cccbehzatccc  (02.10.23 12:12:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.