[]

whatsapp durum sorusu

engellenmis miyim diye merak ediyorum.

oncelikle, karsi tarafin profil resmi varsa yuzde yuz engellememis diyebiliyor muyuz?

simdi; iki kisi var. bunlardan birinin profil resmini gormuyorum (kavgaliyiz).
benim attigim duruma bakti, beni engellediyse bile gorebilir mi? yoksa o an acik miydim henuz?

bir digerinin profil resmi var (aramiz hafif acik)
benim attigim durumlara bakmiyor.
ben onun attiklarina bakiyorum, yani bende gozukuyor.
bu kisi beni gormezden geliyor ama engellememis degil mi?

 
Profil fotosu varsa, engellememiş. Yoksa, engellemiş.


  • Kahvedesu  (01.10.23 22:08:52) 
İlki telefon numaranızı silmiş de olabilir. sadece kişileri onun profil fotosunu görüyordu, siz kayıtlı olmadığınızdan göremiyorsunuz.
Bunun cevabı googleda vardır

  • cccbehzatccc  (01.10.23 23:38:40) 
birinci kişi : engellememiş, engellediğin kişinin durumunu göremezsin. senin durumuna bakıyorsa engellemiş olamaz. profil resmini tamamen kaldırmış olabilir. profil fotoğrafını "şunlar hariç.... görsün" şeklinde ayarlamış olması daha kuvvetle muhtemel.

ikinci kişi : engellememiş, durumunu da profil fotosunu da görüyorsun. bu durumda engellemiş olamaz.
  • faberkastelli  (02.10.23 09:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.