[]

Bilgisayardan anlayanlar-Bilgisayar tavsiyesi

Emektar bilgisayarım ölüyor.. Genelde dizi-film izlemek, tarayıcıda sörf yapmak ve nadiren the sims oynamak için kullanılabilir bir şey arıyorum.

İşlemci hızı, disk kapasitesi, ram'i ne kadar olmalı? Başka nelere dikkat etmeliyim?

Huawei ve hp baktım şu ana kadar.

Bütçem max 20k civarı, en fazla 1-2bin daha zorlayabilrim ama 20 altı olsun mümkünse. Ayrıca şunlar nasıl?

hizliresim.com

hizliresim.com

hizliresim.com

hizliresim.com

 
eski bilgisayar ölmüyordur bence. bi ssd ile canavar olur. eski bilgisayarınızın özelliklerini yazsanız daha ucuza çözme şansımız olabilir.

şunun üzerine temiz windows ile bi denemek lazım.
www.akakce.com
  • tukenmez adam  (01.10.23 01:12:09 ~ 01:14:27) 
hp alma, hp alıp memnun olan görmedim. huaweinin yeni serileri güzel macbook klonu gibi yapmışlar. temelde i5-8gb ram- 256 ss - ips ekran yeterli bir kombinasyon. kısaca U serileri düşük performans ve uzun pil ömrü sunar. H serileri tam tersi.

aslında tek işin web ise 20K bütçe ile çok güzel bi ikinci el macbook pro da alabilirsin.
  • orpheus  (01.10.23 04:05:38 ~ 04:06:50) 
emektar bilgisayarının marka modelini çıktığı seneyi söylesene. eminim bi samsung marka ssd düzeltecektir problemi.


  • lambırcek  (01.10.23 04:18:31) 
Asus bilgisayarımı 2016 yılında almıştım. Üzerine 2021’de SSD taktırdım canavar oldu ama son zamanlarda yavaşladı. Son 1 yıldır da ekranındaki pikseller ölmeye başladı bir parmak kalınlığında kocaman ölü siyah pikseller var ve bazen yazıları okuyamıyorum kaydırmadan :D

Huawei olabilir
  • sydney  (01.10.23 11:49:15) 
amac sadece buysa; ben olsam ipad alirdim


  • foster  (01.10.23 11:52:15) 
İpad’im var, keza pc’nin yerini tutmuyor bence. :/


  • sydney  (01.10.23 12:20:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.