[]

Motivasyon mektubu (yurtdışı master için)

Ben birkaç üniye master için başvurucam ama danışman mektupta niye o okul ve bölüm cevabını yaz dedi. Halbuki ben uzaktaki üniyi nereden bileceğim niş konularda. Bölüm de lisansta aldığım dersler ve diğer ünilerdeki gibi spesifik bir alan değilo yüzden tercih ediyorum bunu desem hakaret olur. Niş bölümmüş gibi anlatsam ders içeriği ortada, yalan olur. Amaç o bölümü bitirip o ülkede kolay iş bulabilmek. Üni o ülkenin en iyilerinden biri bu arada. Bir de bi dersi ve yan dersleri alanımı kapsıyor ama ders içeriklerinin %20 si anca eder.

Bu şartlar altında neden sorusuna nasıl cevaplar verebilirim? Bu bölüme kabul almam lazım çünkü alternatif üni be böyle bölüm bulamadım maalesef.


 
Internette birçok örnek var. Kendine göre bir çıkarım yap onlardan. Master'da genelde yüklü para ödendiği için kabul almak zor olmaz. Cash flow olarak görülüyor.


  • roe  (29.09.23 02:01:27) 
Siz konuyu yazın okulu biraz tanıtın chatgpt onu güzelce anlatır.


  • enteg  (29.09.23 07:11:49) 
%20 bike olsa yazın o dersleri. Yüzde yirmi denemenizde gerek yok. Verdiğiniz dersler arasında çok öğrenmek istediğim konular var örneğin.... neden o konulara ilgili olduğunuzu, o konulara daha ilerde phd filan yapmayı düşündüğünüz, o konulara şimdiye kadar yaptığınız bir şey, küçücük de olsa bahsedin


  • bir varmis bir yokmus  (29.09.23 08:23:17) 
oo ülkenin en iyilerinden olması da bir motivasyon işte. hayat hikayesiyle başlayıp karakterini falan anlatıp oraya bağlayabilirsin.


  • bohr atom modeli  (29.09.23 12:07:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.