[]

hanıma ufak motor alacağız

böyle komple hepimiz seferber olalım dostlar. perişan oldum çünkü.
konuyu anlatayım. benim hanım 150, 55 kilo minicik bir şey. kendi gibi bir çocuğun kullandığı motor görmüş yolda. tutturdu ben de istiyorum diye ama ben ne biliym ne gördü.
sizden mobese kayıtlarını istemiyorum ama elbirliğle hafif bir motosiklet bulalım yavrucağa. ben hiç anlamıyorum.

şunu özelllikle belirtmem gerekir ki, param hiç yok kadar az. hanımı var diyerek kandırmış olsam da burada bizbizeyiz. ucuz bir şey bulalım böbreksiz kalmayayım.

edit: beyler mutluluğu Yuki YK-49'da bulduk. 35 kilo. ikinci eli zorlasan 10 bine kadar düşüyor. daha saçma dertlerle yeniden buluşmak üzere hoşçakalın.

 
abi ucuz motor cok surunduruyor. eger duzgun bir sekilde kullanabilirse elektrikli kick scooter oneririm.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (28.09.23 18:46:52) 
Başkan motordan hiç anlamam ama duyurun çok sevimli olduğundan hem motor işi yapan hem de motoru baya seven bir arkadaşıma sordum. Kuba xc50 senin işi görürmüş. Hadi hayırlı olsun tatlısını yeriz bir ara


  • dre mithatoğlu  (28.09.23 18:58:44) 
Ben de anlamam ama ne amaçla ne zamanlar ne kadar ve nasıl bir yolda kullanacağını da yazın derim


  • kisa  (28.09.23 19:20:05) 
şöyle bişey görmüş olma ihtimali yüksek bence i.pinimg.com

bugün ben de gördüm böyle tıfıl bir kadının bunu sakin sürüp gittiğini, kadın kişisi olsaydım benim de ilgimi çekerdi açıkçası
  • avatar is back  (28.09.23 20:04:07 ~ 20:04:26) 
Nerede kullanacak? Ne amaçla kullanacak? Ne sıklıkla kullanacak? Ehliyeti var mı? Motosiklet tecrübesi var mı? Bisiklet tecrübesi var mı? Varsa ne kadar?

Gördüğü scooter büyük ihtimal ile mavi, pembe, turuncu, açık kahverengi renklerinde bir 50 cc çin ya da kore malıdır.
  • John Bloor  (29.09.23 10:19:43) 
hocam mutluluğu yuki 49'da bulduysanız eşinizin kıymetini hayat boyu bilin derim, o ne öyle tövbe bismillah yaa :) ben en azından cappucino 125 falandır diyordum.

şimdi bunu siz de kullanırsınız markete git-gel şeklinde, devasa sepeti var.
  • onemoremile  (29.09.23 10:30:17) 
grom olabilir mi gördüğü motor? küçükcük bişi zaten.

cdp.azureedge.net
  • selam  (29.09.23 11:12:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.