[]

Hangi PS5 i almaliyim?

Arkadaslar digital vs diskli hangisini tercih edersiniz alacak olursaniz? Siyah kutulu digital olan baya ucuz, aralarindaki tek fark disk mi? Benim ps4 ten kalma hic cd oyunum yok, direkt digital olani alip geceyim mi?




 
Tek fark disk diye biliyorum, bende dijital versiyon var, hic gerek yok diske


  • mirty  (28.09.23 14:11:52) 
dijital


  • yazar yazmaz yazan yazar  (28.09.23 14:16:18) 
ben ps4'ü cd'li almistim ve triple a oyunlarin hepsini cd takas ederek oynamistim. yani totalde sadece ilk aldigim oyuna para vermistim. cd'li versiyon daha pahali olabilir ama oyunlari takas ettiginde o fazladan ödedigin parayi fazlasiyla amorti edersin.


  • sir gawain  (28.09.23 14:33:41 ~ 14:37:14) 
Ben digital aldim sizin gibi PS4 oyunum yok. PS4 un disk surucusu de hic bir ise yaramiyordu benim icin.

Arkadaslar arasi oyun takasi vs. disinda yani boyle bir imkan varsa, pek anlamli bulmuyorm.
  • wallcan  (28.09.23 14:36:04) 
dijital. Sadece fiyattan değil diskli olan daha büyük. Sony sağolsun yine kazulet gibi biçimsiz bir tasarım yapmış nereye koysan sığmıyor. O yüzden ne kadar küçük o kadar iyi.


  • nuevo  (28.09.23 14:39:33) 
psd4 den sonra daha yeni aldım dijital ps5 i

hali hazırda biçimsiz bi şekli var cidden. dijitalden daha büyük/daha şekilsiz diskli olan.

tek fark disk kısmı. bolca takasla oyun alırım derseniz ok ama onun dışında hiçbir anlamı yok diskli almanın.
  • chanandler bong  (28.09.23 15:50:13) 
ben de dijital aldım. hayatımın ilk playstation'u, dolayısıyla elimde diskli oyun yok. markete gidip disk alacak halim de yok. bluray takıp film izleme durumum da yok. store'dan satın alıp indiriyorsun, mis. tek dezanavtajı, büyük boyutlu oyunun inmesi yarım günü, belki daha fazlasını buluyor. ama akşamdan indir diyip bırakınca sabaha hazır.

diskli almadığım için çok mutluyum.
  • kibritsuyu  (28.09.23 19:17:17) 
Disk oyun piyasasi bitik turkiyede. O yuzden diskliye ekstra para vermenin hcibir anlami yok


  • floydian  (29.09.23 11:43:11) 
Disk oyun almak türkiye'de çok avantajsız ithalat vs etkisiyle dijitale göre çok daha pahalıya geliyor. Takas yapma işi ne kadar aktif türkiye'de bilmiyorum ama oynadığım oyunun kütüphanede kalmasını isterim ben o yüzden takas işine pek girmezdim. yurtdışından dijital versiyonunu almıştım mayıs ayında. Vergi iadesiz bile baya ucuza gelmişti üstüne vergi iadesi koyunca yurtdışı gezim bedavaya denk geldi neredeyse aradaki farkla.


  • nundu  (29.09.23 11:50:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.