[]

Almanya Schengen kaç günde çıkar

8 Ocak uçuş tarihi, vize randevusu en erken 4 Aralık'a bulabildim. Aralık sonunda Noel tatili de var tabii o da bi etken. Sizce yetişme ihtimali nedir?

Yakın zamanda Almanya vizesi alan bir arkadaşıma sordum onun 3 günde çıkmış ama onun ailesinin yarısı Almanya vatandaşı, doğum yeri de Almanya. Ordan davetiye mektubuyla istemiş. Normalde davetiye mektubu olan başvurular daha çok iptal ediliyor diye biliyorum ama böyle bir yola mı girsem?

Son olarak bu prime/premium başvurularda daha yakın tarihli randevu bulunabiliyor mu yoksa aynı tarihlerdeki randevu kaliteni mi artırıyor sadece?

 
Is yerinden iki arkadasim bekliyor, birinin suan dorduncu haftasi daha haber yok. Digerinin ikinci haftasi davetiyesi filan vardı, onda da henuz haber yok. Benim de yarin randevum var, biletim bes hafta sonrasina, biraz tedirginim.

Yani kis diye belki daha dakin olur ve yetisir ama biraz da riskli gibi.
Premium basvurulari bilemiyorum ama almaya calisir gibi yapin uygun tarihler gozukur varsa eger bos randevu
  • a perfect lie  (28.09.23 10:56:59) 
@a perfect lie
şu an randevum olduğu için aynı pasaport numarasıyla başka randevu alamazsınız diyor, benim de aklıma geldi sonrasında premium var mı diye denemek :')

yani çok ucuza bilet bulup öyle giderim diye almıştım, kaçarsa da çok üzmez, hatta premiuma ekstra ücret vermek neredeyse başa baş olur muhtemelen biletin yanmasıyla. O yüzden çok da önemli değil de gidebilirsem iyi olur tabii :)
  • nundu  (28.09.23 11:01:12) 
Ben italya icin biraz ugrasmistim, randevu yoktu Premiumu denemistim yine yoktu randevu, bi kac hafta kolladım ama degismedi bulamadim, belki almanyada farkli olur, emin olamadim,
Benim gelirse kac gunde geldigi bilgisini veririm burdan,

  • a perfect lie  (28.09.23 11:05:03) 
ben mart ayinda basvurmustum 3 hafta sonra geldi. sirket araciligiyla basvuruldugu icin premium basvuru diye biliyorum ama emin de degilim.


  • kedi olmus gidiyorsun  (28.09.23 11:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.