[]

Almanya-Avusturya-Çekya içeren rota oluşturmaca

Merhabalar, duyurunun tecrübelilerinden Noel rotası önerisi alabilir miyim?


Daha önce bu aşağıdaki ülkelere hiç gitmedim; Schengen problem değil; 1 senelik multi var.

Süre önerilerinize göre değişebilir tabi ki; ama 20 aralık’tan filan bailar diye düşünüyorum.

1) Münih ve Nürnberg’i görmek istiyorum.

2) Viyana ve Halstadt’ı görmek istiyorum (ama Halsdat veya genel olarak Avustuya için önerilerinize açığım <git veya gitme ya da şu şehri de mutlaka ekle gibi >)

3) Çekya’da Prag diye düşündüm klasik; başka öneriniz var mıdır?

4) Budapeşte de eklenmeli mi?


Teşekkür ederim.

 
20 araliktan baslarsaniz noel pazarlarinin cogunun ozellikle de lokal olanlarinin 24 aralik ogleden sonradan itibaren kapali olacagini goz onunde bulundurun.
Ayrica 25-26 aralikta acik dukkan bulamazsiniz ve hatta restoran-kafe de zor bulursunuz cok turistik olanlar haric.

Cekya’da Cesky Krumlov guzel, Budapeste de guzel ama ne kdar vaktiniz var yazmamissiniz, munih-nurnberg-salzburg-hallstatt-viyana-prag icin en az 2 hafta gerekir tabi ki.
  • kuehles blondes  (25.09.23 21:38:56) 
Prag Noel zamanı inanılmaz kalabalık ve zevksiz bence.Nurnberg de kalabalık ama zevkliydi. Viyana büyük her yerde Christmas market var ve güzeldi. Budapeşte doğru tercih bence.

Ben olsam araba kiralayıp Viyana’dan Hallstatt ardından Münih ve Nürnberg yapardım. Nürnberg civarı çok güzel köyler de var.
  • billythefridge  (25.09.23 22:06:39) 
noel zamanı almanyada ben de münih ve nürnberg'i öneririm. münih'in özellikle birden fazla noel pazarı oluyor farklı temalarda, hepsini gezmek hoş olur :)

www.munich.travel
  • king lizard  (25.09.23 22:22:55) 
Prag -> Nurnberg -> Munich -> Salzburg - Halstatt -> Viyana (-> Budapeşte)


  • but that was just a dream  (26.09.23 11:59:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.