[]

Erkek yağlı cilt bakım marka/ürün önerisi

merhaba,

Yüzüm aşırı yağlanıyor ve bu yüzden akneye çok eğimli. özellikle alın bölgemde çok çabuk sivilce gelişiyor. yüksek kolestrol oranım yüzünden olabilir bilmiyorum.
şu an yves rocher'in pudralı toniği ile sebo vegetal kremini kullanıyorum ama ikisi de bitti ve başka bir markaya geçmek istiyorum. body shop güzel kampanyalar yapıyor, kiehl's de bana pahalı geldi açıkçası. la roche posay var şuan aklımda ama başka marka veya ürün önerisi olan varsa denemek isterim.

 
kiehls almaya değmez bence, ürünlerin hiçbiri ederi değil maalesef. body shop'ı genel olarak seviyorum ama cilt ürünlerine el sürmeyeli çok uzun zaman oldu, yorum yapamıyorum.

la roche posay'in yağlı cilt serisini başarılı buluyorum, sivilcelerim aktifken kullanıyordum ve cildimi aşırı kurutup yormuyordu. ayrıca spot on treatment'ı da güzel bence o serinin. effaclar'ın iki çeşit yüz yıkama jeli var, biri normal, diğeri peeling'li, normalini tavsiye ederim çünkü günlük kullanımda peelingli olanı cildi yorabilir özellikle aktif sivilceniz oluyorsa.

bu arada pudralı toniğin cildi uzun vadede daha çok yağlandırdığını düşünüyorum çünkü ilk sürdüğünüz anda cilt mat duruyor ama arka planda cildi kurutuyor, cilt de bu yüzden daha çok yağ basıyor maalesef (bunu zamanında cildini "temiz" olsun diye deli gibi kurutup sivilcelendiren bir insan olarak söylüyorum)

bence sadece salisilik asitli bir tonik alıp onu kullanabilirsiniz tonik olarak, gözeneklerdeki yağ birikimini azaltır günlük kullanımda. ben the purest solutions'ın %2lik bha toniğini kullanmıştım ve fena değildi. şu an inkey list'in pha toniğini kullanıyorum şu an, daha hafif asitlerin olduğu bir tonik bu.

suratınızdaki yağlı görünüm gün içerisinde rahatsız ediyorsa da yüz için yağ emici kağıtlar mevcut. watsons'ta rossmann'da veya başka yerlerde bulabilirsiniz.

ayrıca ağırlıklı niacinamide içeren bir ürün kullanmanızı da tavsiye ederim. bazı yüz kremlerinde oluyor, ciltte yağ dengesini sağlıyor ve gözeneklerin görünümünü düzeltiyor genel olarak. hani belki cilt bakımınıza ekstra aşama eklemek istemezsiniz ama the purest solutions'ın niacinamide serumu var, tonikle nemlendiricinin arasında bu serumu da kullanabilirsiniz.
  • loveless  (25.09.23 15:56:11 ~ 15:56:46) 
yves rocher ve the body shop önermem. içerikleri o kadar da iyi değil bence. temizleme jeli için bioderma kullanabilirsiniz. bugüne kadar en memnun kaldığım ürün. yağlı cilde sahip olan arkadaşlarım da övüyor sürekli. nemlendiricileri de iyi ama yağlı cilt için olanını bilmiyorum, eczacıya danışabilirsiniz. yine d ebioderma her zaman banko iyi denecek bir markadır. +nemlendirici olarak cerave kullanıyorum, yine yağlı cilt için olanını araştırabilirsiniz.

avm ürünlerindense eczanede satılan bu tarz dermo kozmetik ürünlerden daha fazla memnun kalırsınız
  • Mossy  (25.09.23 16:03:22) 
mossy'nin cevabını görünce hatırladım, cerave'nin yağlı ciltler için bir serisi var, yüz yıkama jelini bir arkadaşım kullanıyordu ve memnun kaldı. kendiliğinden salisilik asitli bir yüz yıkama jeli var, hem de içinde niacinamide da mevcut. aynı serinin yine benzer içerikli nemlendiricisi var jel formatında ama onun hakkında bir şey duymadım çevremde. şu ikisi zaten içeriğinden kaynaklı olarak yeterli olur cilt bakımı için, ekstra adım eklemenize gerek kalmaz.


  • loveless  (25.09.23 16:22:00) 
@mossy çok teşekkürler. sanırım cerave'nin temizleyicisini alacağım o kesin. dermo kozmetik önerisini de çok doğru buldum o şekilde araştırayım.

@loveless çok teşekkürler. pudralı toniğin yağlandırdığı çok doğru bu arada, sanırım düzenli kullanım için uygun değil o. Purest solutions'un toniği benim cildimi çok yaktı, burun kenarları özellikle sürünce can yakıyor ve kızarıyor, onu kullanamıyorum. o sebeple inkey list veya başka marka olursa da pha olan tonik bakacağım.
  • there are too many yobaz  (25.09.23 17:38:20 ~ 17:39:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.