[]

birtakım buzdolabı soruları

buzdolabınızı kaç yıl üzerine değiştirdiniz?

tamamen bozulmasını mı beklediniz yoksa bi noktada ''eskidi artık, yenisini alalım'' mı dediniz?

çalışır durumdaki buzdolabını değiştiren arkadaşlar, eskisini nereye verdiniz? tamirciler falan eve gelip alır mı, az da olsa bi ödeme yapar mı?

 
Gectigimiz 4-5 yil icinde farkli daireler icin 7 buzdolabi degistirdim. Dolaplar en az 20 yillikti. Bozuldugunda yenisini aldim. Dolaplar eski oldugu, tamirci ucretlerinin cok yuksek oldugu, parca bekleme suresinin zaman alacagi ve insanlarin ihtiyaclarini bir an once gidermek icin icin tamir ettirmeyi goz onunde bulundurmadim. Dolaplar bozuldugunda dolapta bozulan etler vs. icin kiraci sigortasi kiracilara odeme yapti. Yeni dolaplari satin aldigim firma, ucretsiz olarak eski dolaplari goturup atti. Bu sayede tasimasiyla da ugrasmamis oldum.


  • thetruenorthstrongandfree  (24.09.23 00:18:09) 
10 yilin ustune degistirdim. Tasinmayi bekliyordum degistirmek icin. Yoksa hala tas gibi calisiyordu. Tasinirken yeni eve sifir aldim.
Eskisini sahibinden uzerinden sattim,
Spotcular zaten pusuda, direkt atliyorlar ilanlara. Gelip aliyorlar.
  • mor oje  (24.09.23 02:17:06) 
no frost 12 yillik dolabim var. ne gazi azaldi ne bir sey. dort kez tasinma gordu.

gecen ay rezistans diye bir parcasi degisti. tek masrafi o oldu. yetkili servisten hizmet aldim.

bozulana kadar degistirmem.
  • alperz  (24.09.23 10:28:15) 
arçelik buzdolabının motoru 7. yılda (20014) öter gibi sesle çalışmaya başladı, mühendis ark tavsiyesiyle, arada bir wd40 sıkarak 3 yıl devam çalıştı. 10. yılda arçelik servisi 'seni çok seviyoruz, iyi müşterimiz' ayağına, cüzi bir masrafla tamir etti. Şu an 17 yaşında, maşallah sorunsuz çalışıyor.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (24.09.23 11:31:08) 
bizdeki arçelik 10. yaşında, sorunsuz çalışıyor. ailemin evindeki yine arçelik. 22. yaşında, o da sorunsuz.

bozulursa ve tamir masrafı yenisinin fiyatına yaklaşırsa yenisini alırım ancak. yoksa tamir ettirip kullanmaya devam ederim.
  • orient blue  (24.09.23 12:14:22) 
bırak buzdolabını hiç bir ürünü bozulmadan değiştirmem.


  • sizofren06  (24.09.23 21:06:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.