[]

iphone 15 vs iphone 15 pro

iphone 11 kullanıyorum uzun süredir. Çıktığında 15 almak istiyorum. Ancak pro mu normal mi ona karar veremedim. Benim için öncelik; telefonu 11'deki gibi en az 3-4 yıl kullanabilmek, influencer değilim ama iyi fotoğraf çekmek (profesyonel olmasına gerek yok) ve şarj. 15 pro kağıt üzerinden elbette daha iyi ama 15k fazla vermeye değecek kadar iyi mi? Bütçem 15 almaya yetiyor 15 pro için bi tık zorlamam gerekiyor. Değer mi?




 
halihazırda pro yani 120hz ekrana sahip bir modelini kullanıyor olsaydınız 15 pro alın derdim ama düz 15 alsanız 11'den sonra sizi gayet tatmin eder.

fakat 14 pro ya da 13 pro ile düz 15'in fiyatları birbirine yakınsa pro'lardan birini alırdım ben olsam.
  • orient blue  (23.09.23 11:24:14) 
youtu.be

15 plus şu an pil açısından en iyi iphone gibi duruyor. O kadar büyük ekranı ister misiniz o ayrı tabii.

Kamera açısından bence pro modeller değer ama o özellikleri kullanmıyorsunuz zaten(11de yok) kullanır mısınız o da belli değil.
  • nhk ni youkosu  (23.09.23 22:53:15) 
15 ekran boyutu çok iyi. Dezavantalı pil kapasitesi mükkemmel değil. Telefonal gün içinde fazla uğraşmıyorsan 15 al.


  • roe  (23.09.23 23:49:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.