[]

Ucuz router / pahali router farki

Kablonet modemimle surekli internet baglantisi kopusu yasadigim icin(kablolu da olsa) bir router almak istiyorum. Ama 400 liraya da var 1200 liraya da 4000 ve ustu de. Simdi bunlar arasinda ne fark var acaba?




 
Kablonet var. Linkini verdiğim ürünü aldım. Birkaç kişiye de aldırdım. Hepsi dua ediyor hala bana.


www.hepsiburada.com
  • Take it away honey  (22.09.23 17:46:14) 
Genisletici bende de var ama internet kopusuna care olmuyor, sadece rezil sinyal mesafesini cozuyor ama internet kopunca bu da gidiyor.


  • floydian  (22.09.23 18:25:35) 
pahalı modem ile ucuz modem arasındaki en belirgin farklar destekledikleri bant genişlikleri ve maksimum cihaz sayılarıdır. wifi sinyali olarak antenli olanlar daha iyi performans gösterir. pahalıların dhcp serveri daha iyi çalışır ip çakışmalarından kaynaklanacak problemlerin önüne geçer. bazıları paket filtreleme ve loglama özelliklerine sahiptir.

hem yeni nesil olsun hem de güzel olsun isterseniz ZYXEL VMG3625-T50B kullandığım ve olumlu feedbackler aldığım bir modem.
  • bravoteam  (22.09.23 19:13:21) 
internet bağlantısı kesiliyorsa modeminizle alakalı olmayabilir, ilk önce kablonet'i arayın gelsinler veya uzaktan kontrol etsinler. sonra masraf yapın. yeni modem alırsınız, altyapı ile alakalı bir durumda boşa para vermiş olursunuz.


  • malheiros  (23.09.23 08:46:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.