[]

Erkek yegene hediye

3. Yaşına girecek erkek çocuğa ne hediye alınabilir?
Bütçe 1-2bin civarı. İş makinası izlemeyi seviyor çocuk:)



 
Yani oyuncak bir dozer, greyder, kepçe falan alınabilir, 1000-2000 bile gerekmez muhtemelen.


  • d max  (22.09.23 14:56:01) 
Lego duplo denen büyük bloklu lego setler var, 3+ yazıyor kutularında ama küçükler de yapabilir tahminim. fiyatları o aralıktadır.


  • engelbert humperdinck  (22.09.23 15:04:15) 
bütçeye göre oyuncak kepçe, iş makinesi, traktör, tır, kamyon vs..

yeğen o yaştayken şundan almıştım bir süre gece onunla uyumuştu: www.hepsiburada.com

üzerine oturup gezebildiği büyük kepçe var, hala arada oynuyor: www.hepsiburada.com (apartmanda oturuyorsa alt komşu sizi anabilir)
  • inheritance  (22.09.23 15:34:31) 
Denge bisikleti.


  • from where i ride  (22.09.23 16:00:37) 
İzlediği videoların ya da çizgi filmlerin lisanslı ürünleri olabilir. Benim yeğenim Paw Petrol'ü seviyordu, setini aldık her gün oynuyor hala. Envai çeşit kumandalı kepçe, iş makinesi de iş görür :)


  • black holes in the sky  (22.09.23 16:37:15) 
bir arkadaşımın çocuğunun kepçe takıntısı vardı, ben kepçe almıştım çok mutlu olmuştu. bence bütçenizi ikiye bölüp, uygun fiyatlı iki farklı iş makinesi alıp geçebilirsiniz. döndürür döndürür oynar. (çocuklar çabuk sıkılıyor çünkü)


  • loveless  (22.09.23 17:12:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.