[]

Sosyal Medyadaki Şipşak Sokak Fotoğrafçılarının Sırrı Nedir?

Hani yolda gördüğü birinin şipşak fotolarını çeken kişiler var. İşte onların sırrı nedir?

Bir tane örnek vereyim: www.youtube.com

Bana sadece "çok iyi bir body ve ortama uygun bir lens"ten ibaret gibi geliyor. Yanılıyor muyum?

 
evet ve renk düzeltme müdahalesi

instagram.com

bu adam sony a7 gövde ve 85mm lens kullanıyor

senin paylaştığın semkav da canon r6 ve 70-200mm lens kullanıyormuş
  • freebird5406_2  (22.09.23 00:07:08 ~ 00:12:57) 
Göz de var canım. Eline her makine alan, her ps yükleyen böyle işler çıkaramıyor.


  • playing star again  (22.09.23 10:37:51) 
Ayrica cektigi kisiler model ve cekim kurgu.


  • halk  (22.09.23 10:48:12) 
paylaştığı final fotoğraflara bakınca photoshopta baya bir zaman harcadığı belli. ama çoğunlukla bu tarz çalışanların hazır presentleri var.
bunun yanında alan derinliğini ve doğal bokeh etkisini yakalayabilmek için uzun odaklı tele objektif veya 85mm 105mm gibi sabit odaklı objektifler tercih etmiş.
ama bunları yakalayabilmesi için çok iyi bir body çok gerekli değil. yine giriş seviyesi bir makine ve tele lensle benzer kareler yakalanabilir.
  • my fault  (22.09.23 14:01:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.