[]

Bodrum eskişehir yolu

Merhaba arkadaşlar,
Bodrumdan Eskişehir’e aracımla seyahat edeceğim fakat şöyle bir durum var. Eskişehir’den bodruma gelirken o kadar saçma sapan virajlı dağ yollarından geçtim ki dönüşte yine o aptal yolu kullanmak istemiyorum. Gerçekten tek seçeneğim taa İzmir’deki paralı otobanı mı kullanmak? Bilen bildirsin lütfen. Yarın sabah yola çıkacağım. Teşekkürler.



 
hangi yolu kullandın bilmiyorum ama muğla-denizli arasını kastediyorsan o yoldan mecburen geçeceksin ve evet benim de hiç sevmediğim yol. ayda 6 defa geçiyorum.
izmir üzeri hem zamanına hem parana yazık.
denizli'den sonra ankara yolunu takip ederek afyon üzerini öneririm. o yol kütahya üzerinden olana göre daha iyidir.
  • etna  (21.09.23 19:25:58) 
yandex.com.tr
bence en güzeli muğla-kale-tavas-denizli çevre yolu-çardak-dinar-afyon-(afyon sonrası ister kütahya ister seyitgazi). kütahya'dan olursa yine detaya dikkat: bozüyük yoluna, oklubalı'na sapmayın. Sağlı sollu kemal kükrer (shell) tesislerinden hemen sonda, eski po alfa evinin ordan (kümbet köyü var orda bir yerde) sağa Eskişehir yoluna dönün.
seyitgazi yolu biraz kısa ama 30-35 km'lik bölümü zikzak, viraj vb yorucu olabiliyor.
  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (22.09.23 08:13:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.