[]

Yeni SAhiplenen Kedi Aşı Takvimi Hk.

Merhaba,

Yeni kedi aşı takvimine aşına değilim ve yeni veterinerime pek güvenemiyorum. İnternette de net bir şey bulamadım, herkes başka bir şey söylemiş. Bilen biri beni aydınlatabilirse çok sevinirim. İlk iç dış parazit oldu, sonrasında Lösemi oldu, Karma 1 oldu, Karma 2 oldu, Kuduz oldu, iç dış parazit tekrarlandı, şimdi de Karma 3 ve 4 olması gerektiğini söyledi. Bu Karma 3 ve 4 cidden gerekli mi? Ve GEREKLİ İSE başka bir veterinerde aşıya devam etsem bu markadan vs. problem olur mu?

Halen mevcut ilk kedimize Karma 3 ve 4 yapılmamıştı o kafamı karıştırdı.

Teşekkürler.

 
karma 3 karma 4 diye bir şey yok. bundan sonra 2-3 ayda bir iç ve dış parazit aşıları tekrarlanacak. her yıl da karma ve kuduz aşıları tekrarlanacak.

karma aşının devamı da çifter çifter değil, artık her yıl 1 tane.
  • kibritsuyu  (21.09.23 13:45:02) 
sizin bahsettiğiniz karma 2 den 1 sene sonra karma 3 yapılacak. yani ilk yapılan aşılardan sonra senelik olarak karma ve kuduz oluyor
ben lösemi yaptırmadım kedim dışarı çıkmıyor ayrıca lösemi çok ağır bir aşı.
parazit ise iç ve dış olarak yazın 2 ayda kışın 3 ayda bir yaptıracaksınız

kibritte aynı şeyi demiş görmemişim ki koskoca cevabı
  • eja  (21.09.23 15:26:55 ~ 15:29:42) 
Teşekkürler. Karma 3 ve 4 için onar gün arayla randevu verdi, o şaşırttı beni. Sağ olun tekrardan, boş yere aşı yaptıracaktım yoksa.


  • koskoca kirpi  (21.09.23 15:47:35) 
değiştirin o veti ve mümkünse ilinizin veterinerler odasına şkayet edin, cimer bile olur.
karma zaten ağır bir aşı ne gerekçe ile 2. sene 2 aşı daha yapacakmış

  • eja  (21.09.23 16:28:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.