[]

İşyerinde Yıl sonu değerlendirme

Yıl sonu değerlendirme başlıyor haftaya isyerinde
Nasıl davranmak, ne konuşmak gerekir?
Müdürüm ve genel müdür giriyor
Öncesinde yazılı sorular veriyorlar, genel müdür bunlara verdiğim cevapları okuyor,müdürle diyalog bu şekilde gelişiyor
Geçen sene müdür gereksizce sinirlenmisti bu toplantıda. Kötü hiçbir şey yazmamıştım ama o da üzerinde baskı hissediyor bu toplantıda.
Sizce nasıl davranmak lazım bu sene?
Hep onları ki dinlemek lazım? Ben bir şey diyince hemen savunma moduna geçiyor, olay karşılıklı tartışmaya dönüyor
Çok gereksiz bir şey bence ama bu sene patron daha uzun yapılsın bu toplantı, ben raporları detaylı inceleyeceğim demis

 
Belli ki müdür olmaması gereken bir insan müdürünüz (eger genç biri deneyimsiz değilse). Çünkü bir kişinin çalışan feedbackine sinirlenmesi, savunma yapmasi komik geldi.

Nasil davranmak gerekir? Vallaha garip sizin is yeri. Normal yerlerde transparan olunmali ve size verilen feedbacklere de açık olunmalı. Ama sizin yer garip yani.

Şu baskıyı kaldiramayan da neden müdür anlamam.
  • logisticsmanager  (21.09.23 08:07:08) 
Eski yazdiklariniza bakip geldim; bence is degistirmeye çalışın :)


  • logisticsmanager  (21.09.23 08:08:08) 
@logisticsmanager müdür biraz cazgır :) hani her iş yerinde olur ya malum tipte kadınlar, aynen öyle bir müdür, ruh hali sürekli değişiyor ve aşırı mükemmeliyetçi. Ofiste en çok bizim departman çalışıyor ve kurallara uyuyor bunun korkusundan.

İsyerimden memnunum aslında ama müdürün dengesizlikleri yoruyor ve yıpratıyor. Diğer bölümler çok daha rahat
  • abelardo  (21.09.23 09:12:56) 
Airbus'ta mı çalışıyorsunuz? Neden bu kadar önemsiyorsunuz? Köle imajı çiziyorsunuz. Her şeyden önce rahat olun. Eğilmeyin.


  • dissendium  (21.09.23 11:49:48) 
Sakinliginizi koruyun, sakin tartismaya girmeyin, o kadar sakin olun ki sizi taniyamasin, tartisma oldugu anda ikiniz de GM'nin gozunde kotu olursunuz, siz sakin olursaniz O kotu bir duruma duser.
Tartisma baslatirsa, bir solucan kadar sakin olarak, bunlar benim geri bildirimlerim, bu toplantinin amaci dogru ya da yanlis oldugunu tartismak degil, verimli sekilde nasil degistirebilecegimizi ve gelistirebilecegimizi konusmak oldugunu dusunuyorum diyin. Elestirileriniz ve cevaplariniz kisisel ve suclayici degil, mumkun oldugunca objektif ve veriye bagli olsun.
Eger tartismakta israr ederse, bu konuya iliskin benim deneyimim ve soruya iliskin cevabim bu sekilde diyip ikinci maddeye gecin.
Sakinligini koruyan toplantinin kontrolunu elinde tutar.
Bu arada tartismadan kastiniz yok ben onu yapmadim, yok sen bunu yaptin tadinda sacma seyler oldugunu varsayarak yaziyorum.
  • kassiopeia  (21.09.23 16:02:29) 
Mutlaka lafini bitirmesini bekleyin, bolmeyin. Eger o sizi bolerse, soyleyeceklerimi bitirmedim diyin (cok sakin kalarak).


  • kassiopeia  (21.09.23 16:05:01) 
ben olsam soyle yaparim, genel mudure gidip herkes gereksiz gelirdigi icin ben bu toplantilara girmek istemiyorum derim.

yok illa gireceksin derse ve sen o muessede devam etmek istiyorsan verdikleri sorulari suya sabuna dokunmadan cevaplarim, toplantida da sesimi cikartmam bitmesini beklerim.

yok gerekirse cikarim sikinti degil diyorsan ve genel mudur toplantiya gireceksin diyorsa zaten istifa mektubum cebimde olur...

tipik beyaz yakali kole kokusunu ben de aldim malesef, bir boksa falan yazilsana sana biraz adrenalin lazim..
  • cooperr  (21.09.23 16:11:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.