[]

ıphone 15 pro max italya stok tax-free

10 ekimde italyada olacağım 15 pro max almak istiyorum. sizce stok olur mu o tarihe kadar yoksa sipariş ile mi almak lazım

ayrıca tax free almak istersek fatura kendi adımıza olmalı ve onaylanmalı deniliyor havalimanında mı onay yaptırıyoruz faturaya sonrasında global free oficcelerine mi başvuruyoruz.


 
2.soru için apple dan faturayı kendi adına düzenlettireceksin, ve onlardan faturaya kaşe vurmasını isteyeceksin.

Sonra hava alanında tax free formunu dolduracaksın, faturayla beraber gümrük kısmına gidip kaşeleteceksin, bu süreçte senin pasaportu da isteyeceklerinden fatura ve pasaport bilgileri aynı olmalı ki ödemede sorun çıkmasın. Daha sonra da global ofisine de başvurabilirsin, kapalıysa kutuya da atabilirsin gelince tr den de yollarsın.

Ama en önemli 2 husus apple ve gümrük kaşeleri.

Zamanında gelen maili de bırakayım irtibata geçip net bilgi alabilirsin.

prnt.sc
  • bu yolun yolcusu  (20.09.23 13:02:01 ~ 13:08:27) 
www.apple.com buradan siparişi verip ödeme yapıldığında bir hafta içinde mağazadan gidip almak mümkün. doğrudan mağazaya gidildiğinde stok olmayabilir.

tax free için global blue şart değil çünkü kesinti yapıyor. apple'da doğrudan tax free almak mümkün. şurada detaylar var. ucuzaucak.net temmuzda aldığımız telefon için uyguladık ve kdv tam tutarında iade edildi.
  • scudman1  (20.09.23 13:23:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.