[]

Hava temizleyici işimi görür mü?

Geceleri cam açamıyorum, yatmadan önce odayı güzelce havalandırıp öyle yatıyorum ancak sabaha kadar içerisinin havası ağırlaşıyor. Sabahları da yorgun kalkıyorum, balkona çıkıp biraz hava alınca kendime geliyorum.

Alsam bu hava temizleyicilerden gece çalıştırsam iş görür mü?


 
Hava temizleyiciler genelde sadece havadaki partikulleri (toz, bakteri vb) suzup filtreliyor. Odada dusen oksijen orani gibi seylere katkilari olmaz.


  • sertac akin  (19.09.23 13:10:03) 
sertac+1
bir nebze fark ediyor ama en güzeli camı hafif aralık bırakmak

  • kisa  (19.09.23 13:44:44) 
Biraz bile aralasam sabaha karşı çok gürültü oluyor. Metro geçiyor.

Klimanın fan modu işe yarar mu acaba havayı tazeler mi acaba
  • not sure if serious  (19.09.23 15:52:40) 
Odanın kapısı hep açık evin topu net 50m2


  • not sure if serious  (19.09.23 16:13:39) 
Nemlendirici daha işe yarar olur alerjin yoksa


  • hasmetizm  (19.09.23 16:57:26) 
Ev sizinse ve bu durum ciddi rahatsızlık veriyorsa havalandırma sistemi kurmayı düşünebilirsiniz.


  • akhenaten  (19.09.23 21:09:45) 
Yok ev benim değil, hani durum ciddi rahatsızlıktan çok hayat kalitemi etkiliyor. Hayat zaten yeterince zor hiç olmazsa uyuduğum uyku daha verimli olsun asdfghk :’)


  • not sure if serious  (19.09.23 23:42:23 ~ 23:43:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.