[]

İngiltere vizesi

Selamlar

Tls üzerinden bir sürü şey doldurduk sonra ödeme kısmına geldik. Burada ödemeyi yapınca bize randevu ekranı mı açılıyor? Çünkü başka bir yerde belge pasaport teslimi için randevu alma/bakma yeri göremedik.

Bir de şuna dikkat et vs diyebileceğiniz bir şey var mı hem tls online doldurulam alanlar hem teslim edilecek alanlar için. İlk defa ing vizesi alıyorum schemgen almıştık 2-3 kere daha önce ama.

Teşekkürler.

 
tls'den önce gov.uk'den süreci başlatmış olmanız lazımdı, tls linkini gov.uk gönderiyor çünkü. o kısmı yaptığınızı varsayıyorum. ödemeden sonra randevu çıkıyordu diye hatırlıyorum. formdaki sorular gayet net zaten, samimi şekilde doldurursunuz.

evrak teslimi yok artık, siz her şeyi tarayıp yüklüyorsunuz. yok ben fiziken vereyim onlar tarasın derseniz o ücrete tabi. dökümanların dosya adları açıklayıcı olsun. örneğin pasaportunuzun görüntüsünün olduğu dosya passport.pdf olsun gibi. zaten her bir evrak için kategori seçiyorsunuz. karışık görünüyor ama aslında pratik.
  • orient blue  (18.09.23 18:42:37) 
Çok teşekkürler özelden de bir iki ufak sorum var :)


  • the real brad pitt  (18.09.23 18:45:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.