[]

Deep turkish web gosterisi nasil?

Ankaraya geliyorlarmis ama biletlet 350 tl? Biraz sasirdim acikcasi. Giden var mi deger mi nasil bir gosteri merak ettim bilet parasini gorunce.




 
Emre benim çocukluk arkadaşımdır alınmasın gücenmesin ama etmeyecek bir para. Her şeyin fiyatı ederinin üzerinde. Tamamen “ya satın alan olursa” mantığı ile şişirilmiş. Geçen gün almanyadaki konser fiyatlarını karşılaştıran biri vardı. Bir tek Tr’den gelen sanatçıların fiyatları astronomik şekildeydi.


  • ruhen hastayim ben  (17.09.23 20:41:18 ~ 20:41:42) 
Bana da oyle geliyo valla. Haftaya odtude 300 liraya duman malt ve redd dinliyosun yani. Bu da oyle 50 kisiye verilen ufak bi gosteri de degil. Ilginc valla. Cok da severim halbuki.


  • floydian  (17.09.23 21:54:55) 
ben kadıköy'deki son gösteriye gitmiştim, hem de 300 liraydı, bu yüzden ankara'daki rakama biraz şaşırdım. açık konuşmam gerekirse gösterinin ücreti -biraz- ederinin üstünde. seviyorsanız eğlenirsiniz ama.

yani gösterinin yarısı youtube'a konulmamış videolar, bazı eskilerinin de "director's cut"ları filan var, videoların background hikayelerini anlatıyorlar arada. biraz interaktif bir yanı da var, girişken bir tipseniz olaya dahil olabilirsiniz. ben direkt olaya girmedim ama trans ayhan karakteri ortalıkta dolaşırken videoya çekiyordum, bana öpücük attı hatta ama kamerayla tam yakalayamamışım, üzgünüm o yüzden biraz :P

son gösteriye kalmamın sebebi de fiyatı fazla bulmam ve bunu 1 ay boyunca meşrulaştırmaya çalışmamdı. hani ankara'daki fiyatları bilmiyorum ama zaten kadıköy'de akşam bir yerde iki bira içeyim deseniz rahat 300 tl harcıyorsunuz. öyle bakınca çok da koymuyor gösterinin fiyatı, ben içimi öyle rahatlatmıştım ahaha
  • loveless  (18.09.23 12:49:41 ~ 12:52:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.