[]

samsung star 5233

samsung star 5233 aldım bugün. internet olayı için ücretsiz girebilimiyim böle bişi okudum bi yerde ? ynei oyunları nereden inderebilirim ? kullanan birileri bu tel hakkında geniş bilgi verirse güzel olur.




 
telefonunda wifi özelliği varsa ücretsiz girebilirsin. ekranın altında wifi yazar varsa. oyunları maxicep ten indirebilirsin. oyun ve programlar için bir kod var tam ekran olması için onu arat uygula. internette bilgisayardaki görünümü istiyorsan bolt diye bir tarayıcı var onu indir.


  • crosby  (01.07.10 22:04:59) 
forum.donanimhaber.com

buradan bakabilirsin veya pm'den sorabilirsin bana istediğini.

İnternet ücretsiz olması için modelin s5233w olması gerekiyor yani wifi olmalı.

ama onun dışında internet paketleri var turkcell, avea vs.

oyun için verdiğim linkte sorabilirsin baya oyunun derlendiği bir rapid linki vardı içinde oyun dışında sözlük, opera vs. vardı

operayı kesinlikle tavsiye ederim. telefonun kendi tarayıcısından my.opera.com gir ve indir.
  • tatarcan  (02.07.10 11:24:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.