[]

Son zamanların en iyi metal grupları?

Özellikle 2010 sonrası çıkmış kaliteli heavy, trash, melodik death, hard rock tarzı gruplar nelerdir? Öneriler?

Teşekkürler.


 
Odraza sözler lehçe ve ben lehçe bilmiyorum ama çok değişik duygulara sürüklüyorlar. 2009'da kurulmuş grup 2 albümleri var saydığın türler arasında black göremedim ama Rzeczom'a bir kulak ver derim.

Marianas Rest var pek bilinmiyor sanırım tesadüfen keşfetmiştim Finlandiyalı melodeath ama biraz değişik kafalı.

Warbringer var thrash metal olarak eski üsül yeni gençler epey ses getirdiler ben bile duyduysam işte. Havok ve Enforcer var ayrıca yine thrash metal grupları yeni sayılabilecek.

Green Lung var 2017 kurulum eski usül yeni müzik yapan bir grup şuan.

Şuan epey biliniyorlar büyük ihtimal biliyorsundur ama İsveçli Ghost sonradan çıkıp baya dinlediğim bir grup oldu bence epey de başarılılar.

Zeal & Ardor var değişik çalışmalar yapan bilmiyorum ilgini çeker mi ama avant-garde metal olarak geçiyor ehe.

Alien Weaponry bak bu baya ilginç Yeni Zellandalı Māori metal baya gaza getiriyor. Değişik bir metal dinlemek istersen öneririm. 2010 çıkışlı grup.


2010 aralığı kesin şart olmazsa tam dinazor olmayan dinlediğim modern gruplar: Mastodon, Machine Head, Atreyu, Gojira, Trivium, Code Orange, Lamb of God, Anaal Nathrakh, Behemoth, Imperial Triumphant, Nevermore, Ne Obliviscaris

Bunlar dışında dinlediğim her şey 70-80-90 sanırım bir tık dinazor metalciyim yani konuyu takip edeyim de ben de faydalanayım biraz :=)
  • klakie  (16.09.23 11:50:10 ~ 11:55:40) 
ilk albümünü 2010'dan sonra çıkarmış sevdiğim gruplar;

haken (progressive metal)
ghost b.c. (hard rock)
king gizzard & the lizard wizard (psychedelic rock)
caligula's horse (progressive metal)
vola (djent)
thank you scientist (jazz fusion)
ne obliviscaris (melodic death)
ashenspire (avant-garde metal)
fleshwater (alternative metal)
wilderun (symphonic metal)
psychonaut (sludge metal)
dvne (sludge metal)
erra (metalcore)
white ward (black metal)
deafheaven (blackgaze)
  • beatbox yapan metalci  (16.09.23 15:45:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.