[]

İş mail adresini telefona kurma

İş yeri tarafından size verilen mail adresini kendi akıllı telefonunuza ekliyor musunuz? Ben açıkçası gizlilik açısından böyle bir şey yapmak istemiyorum. Gmail’i sunucu olarak kullanıyoruz Ve ben aktif olarak Gmail uygulamasını kullanmıyorum aslında bu mail adresini alıp oraya eklesem sonra da ayarlardan uygulamanın telefondaki verilere erişimini engellesen herhangi bir problem kalmayacak gibi ama ben yine de paranoyak bir insanım. Iphone kullanıyorum. Bu mail adresini en sağlıklı şekilde telefonda nasıl kullanabilirim? Şu anda sadece işe gittiğimde iş bilgisayarında normal tarayıcı ile oturum açıp mailleri takip ediyorum.




 
iş mailini şahsi telefona kurmak gereksiz bir iş telaşı yaratıyor bence. insan mesai saatleri (ofisteyken) çalışmalı, evinde de işi unutup dinlenmeli. zira verimli bir şekilde çalışmak için dinlenmek de gerekiyor. telefonda mail olunca en ufak bir şeyi insan kafasına takabiliyor. o yüzden zorunlu olmadığı müddetçe telefonunuza iş mailinizi kurmanızı tavsiye etmem.

-yıllarca telefonunda iş maili kullanıp, sildikten sonra kafası rahatlayan biri.
  • shadowfollower  (15.09.23 15:09:40) 
ios’un yapısı gereği bir uygulama verdiğiniz izinler dışında bir yere erişemez. yani güvenli diyebiliriz. %100 değil belki ama %99.99 denebilir. hele ki google uygulaması ios’a bir şekilde sızıp veri çekebilseydi dünya ayağa kalkardı herhalde.


  • orient blue  (15.09.23 15:13:33) 
Mesai dışında kendi vaktinizi neden iş maillerine harcamak istiyorsunuz? İş yeri mi zorunlu tutuyor bunu?


  • zimbirik  (15.09.23 15:22:58) 
O zaman gerek yok. Evet bence de en dogrusu sadece iste iken maillere bakmak.


  • bi anlatabilsem dunya degisir valla bak  (15.09.23 22:08:04) 
ben kullaniyorum. onun telasina girmeden, bazen konulari onceden gormek iyi oluyor.

sessiz saatler gibi bir ayar yapilabilir saniyorum. mesai saatleri disinda bildirim almazsiniz.
  • sanal uyku  (16.09.23 00:02:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.