[]

Sizi bu güne kadar en etkileyen ürün kampanyası hangisiydi?

Reklamı görüp ya da kampanyasını görüp oha hemen bende alayım dediğiniz bir kampanya çeşidi oldu mu hiç?




 
Amazonun bir zamanlar hayvani indirimler yaptığı kampanyalardı. Yarı fiyata ayakkabı falan vardı. Benim açımdan kampanya dediğin reel indirim oranıyla ve bunu yapan firmanın güvenilir olmasıyla alakalı. Öyle olunca ihtiyacın yoksa da kaçmaz diyorsun.

Bir de laptopu 3x yerine 2x paraya satarken almadığıma çok pişman olmuştum.
  • Unde bach canim  (14.09.23 21:56:52) 
Reklam sayılmaz ama pandemide herkes marketten hayati ihtiyaçlarını alınırken, kasada elinde sadece luppo ile duran bir adamın görüntüsü çıkmıştı. Merak edip almıştım. Sonra çevremden de aynı şeyi yapan insanlar duymuştum.

—spoiler

Tadı çok kötüydü


—spoiler
  • ruhen hastayim ben  (14.09.23 22:51:14 ~ 23:01:19) 
Pandemi zamanında 1000 bilmem kaç tane iyi bulaşık makinesi tabletine 350 lira mı ne vermiştim. Sonra da benzeri bir adet fiyatı ile bir tık daha standart bir tabletten de 500 adet almıştım.

Hala da onları kullanıyorum. O dönemki parlatıcıları vs de stokladım hesaplarıma göre 2-3 yıllık parlatıcım da var.
  • denizgonen  (14.09.23 22:59:01) 
Kredi kartına motosiklet almak, daha dün aldım, sabah da teslim almaya gideceğim. 100k+ ücret.

Samsung s20 fe reklamı. Reklamı gördükten 2 gün sonra hayatımda birşeye sinirlenip aldım. Normalde 6 aydan uzun süre telefon kullanmazdım, 1.5 yıldır sıkılmadım.

Oral b diş fırçası reklamı.

Jbl ses reklamı. Arkadaş zorla aldırdı. Beğenmeyip iade etmiştim haha.

A101 in galatasaray çanta reklamı. Hemen aldım. İçi döküldü ama halen kullanıyorum kıyamıyorum.

Bim in motosiklet çantası. Piyayası 600 tl ydi o dönem. 200+ küsüre almıştım. Halen duruyor.

Nike ve adidas ın ayakkabı reklamı. Geçen yıl üç tane aldım bir tanesi halen duruyor.

48 li diş fırçası ucu. 400 tl ye almıştım. Servet niteliğinde.

Luppo hiç yemedim arada 1 adet halley yetiyor. Swh.

Starbucks'tan bir de kupa. Sarı kırmızımsı metalik. 1000 tl ödedim 2 ay olmuyor. Pişman değilim.

Xbox 7 000 e almıştım çift kol. 2 senelik üyelik aldım en yüksej paket 1.000 tl tutmuştu.

Galatasaray kombinesi 12.000 tl tuttu. Kapalı gişe stadyum.

Ne alırsam yarın ya bulamayacağım ya daha pahalı olacak gibi düşünüyorum.

Bunların çoğu reklam yada kampanyaydı.
  • baldan kaymak  (15.09.23 00:53:39) 
0.64 konut kredisi kampanyasıydi.


  • essoist  (15.09.23 05:02:08) 
Dün bi toptan markette 250 gr filtre kahve ve yanında french press ikilisini gördüm. 150 lira olunca vaay press bedavaya geliyor alalım dursun derken içinde 2 adet 250 gr kahve olduğunu öğrenmemle dumur oldum. ama asıl dumur kahveyi içtikten sonra başladı. french press için özel çekilmiş kahve bildiğin espresso tadı veriyor. espresso'nun o ekşi kreması birebir aynı. hayatımda ilk defa kokusuyla tadı aynı olan bir kahve gördüm. bu saatten sonra hep bu kahveden almam lazım. tekli bulamazsam hep bu setten almaya kadar yolu var. gemileri yaktım.

merak edenler için kuru kahveci mehmet efendi colombian press coffee freshly ground (coffea arabica türü çiğ çekirdek kahveden mamüldür).
  • onemoremile  (15.09.23 07:58:21) 
şok'un kasa arkası kampanyalarına dayanamıyorum jdmdfjdk. diş macunu, sabun, duş jeli gibi ihtiyaçlarımı genelde kasa arkasından indirimle karşılıyorum.


  • black holes in the sky  (15.09.23 09:30:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.