[]

sirt cantasi tavsiyesi

gunluk kullanim icin ozellikle, bir de gunubirlik geziler icin de kullanilabilecek arada bir sirt cantasi ariyorum. laptop pek koymuyorum. onun haricinde de butce sorun degil, daha uzun sure gotururse daha iyi olur, yani parasina degsin diyeyim.

hangi marka-model onerirdiniz?


 
Açıkçası decathlon’daki orta kalite (500 lira civarındakiler) çantalarla pahalı çantalar arasında pek fark göremiyorum. Eastpack’e 1500 lira vermeye gerek yok bence. Kullandığım model şu;

www.decathlon.com.tr
  • orient blue  (14.09.23 14:48:32) 
Ben de bakıyorum, şu an herschel little america 'ya yakınım:)


  • fakat  (14.09.23 16:09:43) 
wilson.

yaklaşık 10 yıl boyunca hoyratça kullandığım wilson'ın sırt çantası halen sapasağlam duruyor ve beni şaşırtmaya devam ediyor.
  • kesmekes laleler  (14.09.23 17:46:56) 
Decathlon'daki 800 lira altı ucuzluk çantaları çanta değil. Niyetlenmiştim almaya gidip görünce çok canım sıkıldı baya astarsız falan bi beze fermuar dikmişler berbat ötesiydi günlük kullanımda da kesmez. Anca spora giderken içine tıkayım bir şeyler derseniz.

Yine decathlon'dan NH Escape 500 aldım 23 litresi 1100 32 litresi 1450 lira bu yine çantaya benziyor gözleri, kumaşı dikişi dayanımı olarak.

Bu bahsettiğim escape'nin 10 sene garantisi var bu arada.
  • hedep  (14.09.23 18:16:01) 
marka tavsiyesi direk thule ürünü alın uzun yıllar güzelce kullanın. yaklaşık 10 yıldır kullandığımız ve hiç bir deforme olmayan thule çantamız var. 2 yıldır kullandığımız başka bir çantamız var çok memnunuz. çevremde de thule kullanıp memnun olmayan bir kişi bile yok.


  • kraldan cok kralci  (14.09.23 18:25:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.