[]

Rams Park - Yeni Havalimanı ulaşımı hakkında

Selamlar.

önümüzdeki ay bir maç için İstanbul'a gelmeyi planlıyorum. Maçın 21.00 ya da 22.00 sularında sona ereceği düşünülürse Galatasaray stadyumundan Yeni Havalimanına mı yoksa Sabiha Gökçen'e mi ulaşmak daha kolay olur? Metro/Havabüs çalışma saatleri, taksi ile ulaşım ve benzeri konularda alternatif önerilerinizi paylaşabilirsek çok sevinirim.

Ayrıca Kadıköy - Sabiha Gökçen ve Rams Park - Yeni Havalimanı güzergahları için mesafe/ücret anlamında en uygunu hangisi olur?

Şimdiden teşekkürler.

 
4. levent'te E2 otobusu var. sabiha'ya gidiyor.
onun disinda kagithane metrosu var yeni havalimanina gidiyor. gece 1:00'de bitiyor.

sahsen ben olsam mac cikisi kagithane tarafina otobus, minibus, taksi ile gecip direkt metroyla yeni havalimanina giderdim.

bu arada hangi mac?
  • buenosdias  (13.09.23 18:07:45 ~ 18:12:00) 
Maçın sonuna 5 dk kala çıkın.

Metroda ve stadda vakit kaybetmezsiniz böylelikle.

Metro+metrobüs+metro ile sabiha gökçene varılır.

Yeni havalimanı çok daha yakın tabi ama saw da öyle uber uzak değil. Toplu taşıma var.

Maçın bitiş saati çok önemli. 21 ise ok ama 23 ise yeni havalimanına gidin. Metro kapanır çok yazar taksi.
  • baldan kaymak  (13.09.23 19:14:21) 
Cevaplar için teşekkür ederim. Önce 21 Ekim'deki BJK maçı diye düşündük ancak GS Bonus'um olduğu halde o maça bilet bulabilmek pek mümkün görünmüyor. O yüzden 3 Kasım'daki Kasımpaşa maçı olacak yüksek ihtimalle. Maç cuma günü olduğu için uzatmalar vs. derken 22.30'da stadyumdan ancak çıkarız diye düşünüyorum. 02:15'de Yeni Havalimanından kalkacak bir uçak var. Ona nasıl yetişebiliriz onu hesaplamaya çalışıyorum açıkçası. Maç çıkışı taksi tercih etsek süre ve ücret olarak ne öngörürsünüz :)

5 sene İstanbul'da yaşadım ama uzun yıllar oldu. O yüzden dönüş planı biraz strese soktu beni :)
  • ultranil07  (13.09.23 21:13:56) 
Sorunuza cevap değil farkındayım ama alternatif olsun diye yazayım.

Havist'ler Yeni havalimanına gider. Rems Stadyum'una ulaşımı kolay olan kalkış seferlerine bakarsınız. Eğer uyursa neden olmasın.

Havabus'ler ise Saw'a gider.


Dediğim gibi net çözüm değil ama umarım faydası dokunur.
  • put it in your appropriate place  (13.09.23 22:14:01) 
@tnz,

taksi bulmak gerçekten bu kadar zor mu ki ya :)
  • ultranil07  (14.09.23 10:13:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.