[]

lisede eşit ağırlık

seçen bir öğrenci sonra sonradan sayısal bir bölüme girmeye karar verse girebiliyor mu?

buradaki dezavantajlar nedir?


 
Evet girebilir katsayı problemi yok artık. Fakat 2 sene boyunca fizik, kimya ve biyoloji derslerini almayacağı için o açığın kapatılması gerekir.


  • black holes in the sky  (13.09.23 01:03:52) 
pratikte iyi bir sayısal bölüme giremeyecektir ileri fen derslerinden açığı kapatamayacağı için.


  • kesmekes laleler  (13.09.23 01:28:46) 
evet girebilir ama üstteki arkadaşların da dediği gibi fen dersleri almadığı için fenden çok düşük net yapar, düzgün bir sayısal puanı alamaz.


  • candide  (13.09.23 11:00:56) 
İyi bir sayısalcı lisede edebiyat dersini seviyosa ekstra çok çalışmadan eşit ağırlıktan çok iyi derece yapabilir ama iyi eşit ağırlıkçı fene ekstra çalışması lazım en azından bir sene. Lisede sayısalcılar edebiyat ve coğrafya görüyor ama eacılar fen görmüyor


  • nundu  (13.09.23 11:04:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.