[]

25k nakit ile faizsiz 5 taksitte 130k tl yatırım yapmak?

Nakit fiyatı 125k tl yatırımın.

5k tl faizi var bu yolu seçersem, karar vermek için 24 saatim var.

Normalde yatırımın tutarı 156k TL ile 177k tl arası değişiyor. Girişten 26k-47k arası getirim olacak.

%100 emin olamadım. Marj düşük gibi. Ne dersiniz?

 
Türkçeden Türkçeye çeviri:

25k nakit var elinde. Bir yatırım fırsatı çıktı, 25k'yı veriyorsun üstüne 5 taksitle toplam 105k daha veriyorsun. Toplam 130k vermiş oluyorsun. Bunu taksitsiz alacak olsan 125k'ya alacaksın bugün.

Bu satın aldığın şey her neyse bir vade sonra sattığında eline 156k-177k arası bir tutar eline geçecek.

Bence mantıklı. Aradaki 5k zaten para değil, taksitleri ödemekte zorlanmayacaksan girilir yani bu işe. 156k-177k arası paranın eline geçmesi de son taksit ödemenden çok fazla süre geçmeden olacaksa daha iyi. Sonuçta elinde olmayan parayla yatırım yapıyorsun. Bugün 125k'yı faize ya da herhangi bir yatırım aracına koysan 6 7 ay sonra 156k alman kolay değil.
  • signore  (12.09.23 21:46:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.