[]

Karbonat - Seboreik Dermatit için

Karbonat içip seboreik dermatiti yenen var mı? İkincisi karbonat içmenin zararı olabilir mi?




 
Vichy dercos kullanın saç veya vücut fark etmez tek seferde geçirir. Şampuan sonrası Vücut Üzerinde var ise Bepanthol sensiderm sürün ertesi güne kızarıklık bile kalmaz.


  • hasmetizm  (12.09.23 08:46:46) 
vichy tek seferde geçirmez, sadece rahatlatır. sürekli ve düzenli kullanılması gerek. herhangi birşey kullanarak sd yenen hiç görmedim bugüne kadar.


  • faberkastelli  (12.09.23 10:27:38) 
tek seferde geçirmez +1

daha yeni bu teşhis konuldu bana doktor tarafından. bazı ilaçlar kullandım, hafifledi. ama artık gerisi senin yaşam tarzına bağlı, dönem dönem artar/azalır ama hamur işi, tatlı yeme, uykuna dikkat et, stresten uzak dur, probiyotik kullan dedi özetle. zaten araştırırsanız insanlar senelerce bu hastalıkla uğraşıyor veya yaşamayı öğreniyor.

ayrıca anladığım kadarı ile size iyi gelen tedavi bana gelmeyebiliyor. yani karbonat x kişisinde yaradı diye sizde de yarayacak değil. o sebeple deneyip denememek size kalmış.

ben mesela doktorun verdiği ilaçlara bir süre devam edeceğim doktor tavsiyesi ile. buradan ilaç ismi vermek doğru olmaz diye düşünüyorum. sonrasında kantaron yağı kullanacağım. bunu doktor söylemedi, ben tavsiye edeni gördüm.
  • elorelia  (12.09.23 13:29:28) 
Lahana turşusu .


  • dunyatuhaf  (12.09.23 14:47:40) 
Vichy tek seferde geçirmez+1

Seboreik öyle çözümü olan bir şey degil. Öyle olsa 50 tane farklı firma sürekli ürün çıkarmaya calismazdi.

Karbonat konusunu duydum da çözüm olarak değil, kaşınma için. Yoksa bilimsel bir desteği yok.

Malesef deneme yanilma işi. Fransa'daki bütün markalari denedim, en son doktor raporu ile verilen lityumlu jel, haftada bir mantar sampuani ve normal kullanim vichy çözdü. Ama hiçbirini kullanmazsam ya da kötü beslenirsem falan geri geliyor.

Çözümü daha yok yani. Daha yenen de duymadim. Kontrol altinda tutuluyor sadece.
  • logisticsmanager  (12.09.23 16:43:10) 
Tek seferde geçirir kısmını açayım;
Kızarıklık, kepek, kaşınma vb etkileri cildin durumuna göre tek seferde geçirebilir. Ekstrem şekilde yara olduğu halde bakım yapmayanlar oluyor onlarda hemen geçmez ama normal kepek kızarıklık vb etkileri tek seferde geçirir. Bu iyileştirme anlamında değil elbette, haftada 3 kez kullanmak yeterli olacaktır, kullanırken 3 dk beklemek gerekir. Saçları her gün şampuanlamamak da önemli bir bakımdır. Yıllardır hiç kepeğim yok.

Soruna cevap vereyim karbonat içip yenemezsin. Bu işin uzmanı hocalar var onların üflemesi gerekli önce suyu, sonra içince hemen iyileşiyormuş
  • hasmetizm  (15.09.23 16:25:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.