[]

Kürtaj operasyonu

Eşim 7 haftalık hamile ancak bebeğin kalp atışları duyulmadığı için keseyi kürtaj ile almaları gerekiyormuş. Cuma günü yeniden kontrole gideceğiz, yine duyulmazsa kürtaj. Doktor 15dk lık basit bir operasyon dedi. Ne yapmamız neye dikkat etmemiz gerekiyor operasyon sonrası. Annelere de söylemedik telaşlanıp gelmesinler diye. Ben nasıl destek olabilirim operasyon sonrası




 
Mutlaka araştırmışsınızdır ama sanki erken değil mi kürtaj için? 10-12 hafta yazan kaynaklar da var ama bilemedim. Geçmiş olsun


  • ikikerekac  (11.09.23 23:21:06) 
Bir akrabamıza da benzer şekilde söylemiş doktor, "acaba?" diye gitmemişler. Sonrasında düşük yaptı, arkasından mecbur kürtaj oldu ve çok daha zorlandı.

Doktordan veya kendinizden emin değilseniz, farklı bir doktordan daha görüş daha alın. Ancak ihmal etmeyin.

Geçmiş olsun. Umarım hikayeniz, mutlu sonla biter.


.
  • kartallar yuksek ucar  (12.09.23 00:18:06 ~ 00:22:55) 
Valla teknik olanakları daha iyi bir hastaneye ve farklı bir doktora da gösterin ondan sonra karar verin.
Allah kolaylık versin zor işler

  • etna  (12.09.23 06:53:15) 
oldukça kan kaybı olacaktır öncelikle. moral bozukluğu da olacağını düşünerek, eşiniz özellikle kan yapıcı takviyeler alsın ve beslenmesine dikkat etsin. kan kaybı halsizlik, yorgunluk da yaratacaktır. kardeşim geçen sene temmuz ayında aynı durumu yaşadı, kürtaj olmak durumunda kaldı. oldukça moral bozukluğu olabiliyor, kardeşimin ilk hamileliğiydi, sizin ve ailenin vereceği psikolojik destek de çok önemli. kişi kendini suçlar bi moda girebiliyor çünkü.
ancak hemen sonrasında kasımda beklenmedik bir şekilde tekrar hamile kaldı ve bir sonraki temmuzda bebeği kucağındaydı:) özellikle ilk hamilelikte bunlar olabilecek şeyler kısacası. geçmiş olsun size ve eşinize.

  • sirkelimon  (12.09.23 08:21:50 ~ 08:43:57) 
İnşallah kalp atışını duyarsınız. Bundan seneler önce ikinci bebeğime hamileyken kalp atışını duymaya gideceğimiz gün kaybettim bebeğimi. Benimki kanamayla gittiği için kürtaj hızlı ve nisbeten komplikasyonsuz oldu. Eğer emin değilseniz başka bir hastaneden görüş almak mümkün. Operasyonu lütfen hastane koşullarında olsun. Sonrasında manevi destek gerekiyor. Bakın aradan neredeyse 15 sene geçti hala içim titrer kaybıma.


  • SiyamkedisiZorro  (12.09.23 12:07:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.