[]

Klozet banyo tıkanıklığı

Merhabalar klozetimde sifon çekilince su yükselip yanındaki giderden çıkıyor su ve aynı şekilde banyodaki su da taşıp giderden yine taşıyor. Peçete atmamaya başlamıştım ama tekrar tıkandı galiba.
Tamirci çağırmadan son evrede ne yapmalıyım kendimce?
Lavabo açıcıları gidere döktüm fayda etmedi, klozetin içine de mi dökeyim?


 
Klozet tıklandığında bol miktarda lavabo açıcı bende sorunu çözmüştü.


  • crimson man  (11.09.23 17:48:39) 
En alt kattaysanız foseptiğin tıkanmış olmasından da şüphelenebilirsiniz.


  • michael_knight  (11.09.23 17:53:44) 
Ben sizin yerinizde olsam duş girişini hava almayacak şekilde kapatırım bantla falan, sonra yaparım yaptığım işlemleri, lavobo açıcı, pompalama falan. Bir de alt en alt kattaysanız hiç uğraşmayın, büyük ihtimalle binanın çıkışı tıkanmıştır ve sizin apartmandan veriyordur.


  • zimbirik  (11.09.23 18:07:00) 
3.kattayım ve gider yeni tip giderlerden sanki yerinden çıkmazmış gibi


  • coca cola  (11.09.23 18:29:33) 
Tıkanma değil de daralma var gibi. Çocuk bezi veya ped gibi erimeyen bir şey boruyu kısmen tıkamış da drenaj azalmış ve sifonu çekince açığa çıkan su miktarını drene etmeye yetmiyor gibi.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (11.09.23 20:11:17) 
Tamirci çağırmak tahmin ettiğinizden daha ucuz olabilir.
"Kameralı aletle gelip tıkanıklık açıyoruz" diyen yerlerden birine telefon edip sorun. Keşif ve tıkanıklık sebebini öğrenmek çok ucuz oluyor genelde.
belki de 8-10 Lavabo aç parasına açtıracaksınız tıkanıklığı.
Ben şu firmayı 5 yıl önce çağırıp memnun kalmıştım, siz başka bir firmaya da bakabilirsiniz. Hiç değilse bi fiyat öğrenin.
www.protesisat.com
  • michael_knight  (12.09.23 09:10:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.