[]

Kaş vs Fethiye ?

5 günlük tatil pllanim var bu Çarşamba baslayacak.
Tek başımayım hangisine gideyim?
Böyle etkinlik olarak çok yanlız kalmaycagim
Çok pahalı olmayan nereyi önerebilir siniz?
Otel vs tavsiyeleriniz var mıdır?

Çıkış Ankara'dan
Tesekkyrler

 
İkisi için de tekne turlarını tavsiye ederim. Fethiye için yamaç paraşütü yapılabilir. Tuzlu ama maalesef. :(
Gökova da çok güzel bu arada.

  • auroraaurora  (11.09.23 17:02:02) 
ölüdeniz tarafları hala hareketli. kaş da öyle. etkinlikten kastınız konser veya çeşitli organizasyonlar ise fethiye daha hareketli. ama aktivite olarak bahsediyorsanız kaşta saklıkent safari turu (gerçi fethiye'de de yapılabiliyor) kekova tekne turu, patara'da ata binme ve atv safari turlarına katılabilirsiniz. paraşüt de her iki bölge için seçenek ancak auroraaurora'nın da bahsettiği gibi fiyatlar yüksek.

arabanız varsa kaş'ı yoksa fethiyeyi tavsiye ederim ben
  • bravoteam  (11.09.23 17:23:08) 
Kabak koyuna gidin. Oradaki kamplardan aklınıza hangisi yatarsa orada kalın. Önceden rezervasyon da yapmayın bence, gidip görün. Bir kahve-bira için ortamda. Sonra konaklama için sorun.
Oradaki çoğu insan başkalarıyla iletişim kurmaya açık, tek başınıza gidiyorsanız orada olmak keyifli olacaktır.

  • michael_knight  (11.09.23 17:35:29) 
Artık her yer pahalı. Kabak benim için hayal kırıklığıydı, kullanılmış prezervatif, her yerden ot kokusu vs. hipi ortam vardı ben gittiğimde pandemiden çnce.

Bikaç kere kaş'a gittim. Bence kaş
  • gadlemler  (11.09.23 17:56:46) 
bayram's place olimpos iyidir, ya da kadir tree house :)
sosyalleşme için uygun ortam var

kaş'ta ise kaş kamping, can moacamp
sosyalleşme için uygun ortam var
  • picassoishere  (11.09.23 19:56:32) 
ben sizin yerinizde olsam kaşa giderdim. gerçekten sıkılmazsınız orada, yapılacak da çok fazla şey var. yalnız önerim kaş'ta çukurbağ tarafında kalmayın, merkeze ulaşım zor oluyor, sıkılabilirsiniz. bir de her yere yürüyeyim, barlar, cafeler elimin altında olsun derseniz, denizden çok uzaklaşmadan merkez tarafından pansiyon otel bakabilirsiniz, kaş çok yokuşlu çünkü, cafeler de ağırlıklı sahil tarafına yakın, oralarda takılırsınız hep.
her gün bir koya gitseniz bile kaşta sıkılmazsınız. benim de önerim derya beach olur kaş'ta. özellikle ilk defa gidecekseniz eğlenceli olur.
1 gün mutlaka tekne turu öneririm, gerçi fiyatlar da artmış bu sene ama bermuda boat tu sanırım, tekne turu iyiydi baya. ekstra öneri, tavsiye vs isterseniz kaş'la ilgili dm'den yazabilirsiniz. iyi tatiller şimdiden.
  • sirkelimon  (12.09.23 09:01:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.