[]

Tarife değişikliği dayatması nasıl çözülür?

Vodafone kullanıyorum. Hazırdaki tarifem 137 tl, 18 gb, 2000 dk, bi de sms ve bi şeyler daha var. Bana geçebileceğim tarife olarak en düşüğü 30 gb içeren 350 tl'lik tarife öneriyor. ben 18 gb'i bile kullanmıyorum doğru düzgün, ev wifi, iş wifi, bunlar dışında telefonun yüzünü görmüyorum zaten.

Yeni gelenlere sundukları tarifelere bakıyorum, hazırdaki tarifeme yakın içerik 175 tl. Ya da bana önerilenden düşük ücretli başka tarifeler de var. Ama onlara geçemiyormuşum. İlla min 350 tl olanı zorluyorlar. Bu yanlış değil mi? Bana uygun bir şeyler sunmak zorunda değiller mi? Neye dayanarak bu dayatmayı yapıyorlar? İlla hat mı değiştireceğiz şimdi?


 
bir de şu olay var, halihazırda geçmek istediğiniz tarifede bir şekilde anlaştınız, atıyorum 200TL bu tarife size. dışarıdan gelene 150 TL fln yapıyorlar, mevcuttaki kullanıcıya daha yüksek ücret ödetiyorlar aynı tarife için. ben hem sizin belirttiğiniz sorun, hem de bu mantık sebebiyle maalesef her yıl operatör değiştiriyorum artık. madem yeni gelene indirim yapıyorsunuz, ve bunu hepsi yapıyor, ben de her sene yeni müşteri oluyorum artık.


  • sirkelimon  (12.09.23 09:05:05) 
aynısı geçen ay başıma geldi türk telekom'da, 25 GB'lık 250 TL'lik tarifeyi dayatıyorlar, kullanmıyorum diyorum yok olmaz düşük pakete geçiremiyoruz diyorlar, çağrı merkezini arayıp başka operatöre geçeceğimi söyledim, aynı gün arayıp 12 GB - 72 TL'lik bir tarife önerdiler kabul ettim.


  • bcdhms  (12.09.23 09:24:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.