[]

C# İnt32 Hatası..

Soru burada ;

prnt.sc

Yaptım gibi ..

Ancak , çalıştırdığımda , aşağıdaki şekilde çıktı veriyor..

prnt.sc

Kodun tamamı da burda ;


drive.google.com


1 aydır kod yazıyorum..

Sorun ile ilgili doğru anahtar kelimeyi bulamadığımdan , araştırdım bi sonuca da ulaşamadım ... hata nın nerede olduğunu söyleyebilecek birisi varmı.. tesekkürler şimdiden.

 
seri objesini yazdirmaya calisiyorsun programda int32 tipinde seriyi yazdiriyor, sen seriye nasil eklediysen sayilari ayni mantikla elemanlari yazdiran bir method yaz. o methodla birlikte uc seriyi de yazdir.

mobilde oldugumdan tam acilmadi kod, sayilari alirken de karisiklik var gibi geldi gozume yazan olmazsa detayli editlerim. senin sordugun sorunun mantigi yukarida anlattigim gibi. nesnenin kendisini yazdiriyor kodun sen nesnenin icinde tutulan nesneleri yazdirman lazim tek tek.
  • gule gule  (10.09.23 20:35:22 ~ 20:44:18) 
Nasıl atama işlemini döngü ile yapıyorsan yazdırma işlemini de tek tek yaptırman lazım döngü ile. tek[i] cift[i] seklinde.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (10.09.23 20:56:15) 
yukarıdakilere ek:

for döngüsü içinde ekstra i = i++ yapmanıza gerek yok. for döngüsü bunu zaten yapıyor.
tek çift kontrolünü tüm dizi için değil, sadece bir kere yapıyorsunuz. (ilk fordan sonraki if), onu da dizinin elemanlarına değil de, başta tanımladığınız y ile yapıyorsunuz.
  • inheritance  (10.09.23 22:28:32) 
bir
3 tane liste lazım, birincinin uzunluğunu kesin olarak biliyoruz, 10

diğerlerininkisini bilmiyoruz,

ilk for döngüsünde sayi listesini dönerek içine random 1 ile 100 arasında bir sayı koymuşsun, orayı şöyle düzelt

say listesinin i'ninci elemanını al, (son oluşturduğun random değer o) %2 ye bölümden kalan 0 ise çift listesine ekle, değilse tek lisresine ekle,

tek döngüde tüm işlemi yaptın, daha sonra da print edeceksin.
  • selam  (10.09.23 23:17:29) 
Sayilari yazdiriyor..
Tek sayilarda 1 eleman , gerisi 0
Cift sayilarda 1 eleman , gerisi 0

Olarak cikti üretiyor..
  • ataman  (10.09.23 23:55:19) 
sayi bir array olduğu için döngü içinde basmalısın ekrana: sayi[0] gibi...


  • nime  (11.09.23 15:49:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.