[]

Hisseli apartman satışı

Kat tapusu olmayan bir apartmanda oturuyoruz. Hisselerin çoğunu almayı amaçlayan apartmanı da yıkıp iş hanı yapmak isteyen biri var yavaş yavaş daireleri satın alıyor. Çoğunluğu ele geçirdikten sonra oturduğumuz bina hakkında karar alabilir mi, bizim haklarımız neler acaba?




 
apartman için (oy çokluğu elde edeceği için) karar alabilir mesela asansör varsa asansörün iptal edilmesi gibi, fakat yıkılıp yapılması türünde karaların tüm hissedarların katılımıyla olması (oy birliği) gerekli.

apartman kararlarında da sizin tüm toplantılara usulüne uygun çağırılmanız, toplantılara gitmeniz, size uymayan kararlar için itiraz şerhi yazdırmanız falan gerekiyor. hisseleri toplayan kişi agresif ile mutlaka bir avukat ise anlaşıp avukatla birlikte toplantıya gidin.
  • malheiros  (10.09.23 09:25:04 ~ 09:29:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.