[]

Kaş guzergahi

Merhabalar. İstanbuldan kasa gidecegiz. Bi yol cok kotuymus. Hangi guzergahtan gidiliyor en konforlu, tskler




 
şu duyuruda yazılmıştı: www.eksiduyuru.com

Ben orada yazdığımı buraya da uyarlayayım;

en iyi yol olarak bilecik, bozüyük üstü afyon, afyon'dan sonra burdur'a inilir, hatta afyon ve burdur iyi birer mola noktasıdır (burdur'da kayımoğlu dondurma'ya bir bakabilirsiniz yol üzeri mesela). burdur'dan sonra tefenni, çavdır, söğüt, oradan sonra kalkan'a doğru inersiniz. kınık, ova (patara) arkasından kalkan gelir. oradan yol kaş'a doğru dümdüz deniz kenarı gider, yarım saat alır, kaputaş'ın da üzerinden geçersiniz hatta. elmalı tarafından yollar veriyor bazen haritalar, oralardan inmeyin, kalkan üzeri gitmek daha mantıklı. elmalı dağlar tepeler bir bölge, oraya girmeyin.

bu arada bozüyük tarafına osmangazi'den bursa'ya iner gibi, oradan inegöl üstü bağlanır gibi de gidebilirsiniz ama bizim onu yapmışlığımız var, çok bir şey değişmedi. standart bilecik bozüyük yolu daha iyi olabilir. osmangazili yol için google maps'te "kalkan" yazıp güzergah isteyince köprü üstü bir yol veriyor. devam için seçeneklerinde bozüyük bağlantılı, kütahya üstü afyona inen hat var, onu seçip devam edebilirsiniz sanki, eğer sizde de o yolu veriyorsa.

google ayrıca denizli falan üstü yol da veriyor, onu hiç kullanmadık. 20 seneden fazladır biz hep kütahya, afyon, burdur üstü gideriz. diğer yolları hiç bilmiyorum, yorum yapamam.

yolculuğun sonu karanlığa kalmasın derim, o yollar kıvrımlı ve karanlık oluyor, yol da yormuş oluyor, zorlaşıyor o zaman son kısım.
  • nimberjack  (10.09.23 12:24:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.