[]

Bir film afişindeki fotoğrafa babamın yüzünü koymak istiyorum

Bunu yapan bir ai var mı? Elimde afiş de var babamın fotoğrafı da var.

Photoshop beta sürümünde belli bir alanı seçip bir kaç cümle ile derdinizi anlattığınızda orayı o nesne veya arka planla dolduruyor.

Her zaman mükemmel olmasa da iş görüyor.

Benzer şekilde şu alana şu yüzü harmanla diyebileceğim bir yöntem var mı?

 
reddit'te photoshoprequest diye sub var. 5-10 dolara çok iyi şeyler yapıyor millet.


  • alperz  (09.09.23 17:37:50) 
@alperz, teşekkürler ancak çok önemli bir işin kullanmıycam ya sadece aile içi bir espiriden dolayı yapmak istedim.

öyle çok prof durmasına gerek yok yani ama paint terk de durmasın diye bir sorayım dedim belki ortalama kalitede bir şeyler çıkartabilen bir tool vardır.
  • ananiyimioguz  (09.09.23 19:12:02) 
face swap tool diye aratın.


  • Flybutter  (09.09.23 20:20:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.